Liberecká Tipsport arena se představuje

22.06.2005 | , Tipsport
Tiskové zprávy


Druhou největší a v tuto chvíli nejmodernější multifunkční halu v České republice, která stojí v severočeském Liberci, představili na dnešní tiskové konferenci zástupci provozovatele, hlavního investora a nového partnera, kterým je společnost Tipsport. Po jedničce na českém trhu kursového sázení ponese také hala, která je těsně před dokončením, své jméno – Tipsport arena.

Ing. Jaroslav Mejstřík, ředitel společnosti STADION spol. s r.o., která halu provozuje, tuto událost komentoval: „Jsem velmi potěšen, že Vám jako první mohu oznámit, že Arena Liberec ponese od nynějšího dne jméno Tipsport arena. Jedna z nejmodernějších hal v Evropě tak získala nejen zvučné jméno, ale i silného partnera, který se tak díky tomuto spojení stane  jedním z tvůrců zcela nových dějin v historii konání sportovních a kulturních akcí v tomto jedinečném objektu.  Dnes již potvrzené akce jako FED Cup, Davis Cup, Česká pojišťovna Cup nebo hokejová extraliga v podání Bílých Tygrů Liberec, které se v Tipsport areně uskuteční,  jsou jen dokladem toho, že zde vznikl projekt, který má budoucnost. Tipsport arena tak přinese do Liberce nový druh zábavy, obchodu a dalších příležitostí. Přeji si hlavně, aby se multifunkční Tipsport arena stala místem, kde se lidé budou bavit.

Krátce po svém uvedení do provozu bude navíc Tipsport arena svědkem zajímavé kulturní události - v nejbližších týdnech se zde bude pro Českou televizi natáčet televizní seriál z hokejového prostředí nazvaný Poslední sezóna, jehož je sázková kancelář Tipsport rovněž partnerem.

"Projekt liberecké haly, nyní Tipsport areny, nás zaujal svou komplexností a očekávaným velkým využitím,“ uvedl ředitel sázkové kanceláře Tipsport Ing. Vratislav Randa. „A už první naplánované akce svědčí o tom, že nejen český sport, ale obecně Česká republika získává multifunkční zábavní areál na špičkové úrovni, navíc v zajímavé lokalitě. Svým partnerstvím chceme pomoci k jejímu provozu a zároveň očekáváme, že se jméno naší sázkové kanceláře dostane do povědomí i jiných než sportovních příznivců. Ještě žádná hala či sportoviště se po Tipsportu nejmenovaly, takže i z naší strany jde o historický reklamní krok, z něhož, věříme, budou mít užitek všechny tři strany - tedy Tipsport, provozovatel haly i návštěvníci."

Další informace najdete na www.arenaliberec.cz, www.tipsport.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy