Otevření nové pobočky Cetelem v Ostravě

28.06.2005 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost CETELEM ČR, a.s. otevřela v centru Ostravy v Poštovní ulici 17 novou pobočku, která bude nabízet klientům osobní půjčky. Osobní půjčka Cetelem je účelová i neúčelová půjčka, která může být použita na koupi nebo rekonstrukci bytu či nemovitosti, na vybavení domácnosti, na pořízení nového vozu nebo na cokoli jiného. Společnost Cetelem poskytuje osobní půjčky až do výše 1 milionu korun.

V nové pobočce Cetelem budou zaměstnanci vyřizovat všechny záležitosti, související s osobními půjčkami. Klienti se zde mohou poradit, jaký způsob financování je pro ně nejvhodnější, mohou požádat o půjčku a jejich žádost zde bude okamžitě posouzena.

Výhodná poloha pobočky v centru města nám umožní přiblížit se našim klientům. Věříme, že klienti z Ostravy a okolí novou pobočku ocení,“ uvedl Jan Pangerl, ředitel přímého prodeje CETELEM ČR, a.s.

Otevření nové pobočky Cetelem je spojeno s akční nabídkou Osobní půjčky Cetelem s výhodnou úrokovou sazbou ve výši od 7,5 % p.a. (RPSN od 8,14). Klienti si mohou zvolit délku splácení a výši měsíční splátky tak, aby jim co nejlépe vyhovovala. O půjčku mohou klienti zažádat přímo v nové pobočce v Ostravě nebo zdarma prostřednictvím zelené telefonní linky 800 900 030.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy