Volksbank nabízí nové konto pro svobodná povolání

07.07.2005 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


V červnu rozšířila Volksbank CZ nabídku produktů o nový balíček Volksbank PRESTIGE konto, který je přizpůsoben potřebám svobodných povolání. S PRESTIGE kontem za cenu 149 Kč měsíčně získá klient řadu produktů a služeb, za něž by jednotlivě zaplatil více.

PRESTIGE konto od Volksbank představuje zvýhodněnou nabídku bankovních služeb speciálně přizpůsobenou potřebám svobodných povolání (advokátů, notářů, exekutorů a likvidátorů, soudců, lékařů a dalších), kteří požadují jiné bankovní služby než např. podnikatelé ve výrobních oborech. Za balíček služeb zahrnutých v PRESTIGE kontu zaplatí klient 149 Kč měsíčně.

PRESTIGE konto za 149 Kč nabízí:

  • běžný účet v Kč se zvýhodněným pásmovým úročením
  • mezinárodní služební platební kartu
  • mezinárodní služební platební kartu pro společníky či koncipienty s 50% slevou
  • cestovní pojištění
  • elektronické bankovnictví (Internet banking nebo Homebanking)
  • úvěrový rámec až do výše 50 000 Kč s možností dalšího navýšení
  • výpis z účtu
  • služby privátního bankéře pro řešení specifických požadavků klienta
    Samozřejmě je možné sjednat jednotlivé produkty a služby i jednotlivě.

Nové PRESTIGE konto bylo uvedeno na trh jako další reálný důkaz naší dlouhodobé strategie být univerzální bankou, která však umí pružně reagovat i na požadavky specifické skupiny klientů,“ říká Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank.

Výhodami PRESTIGE konta jsou: jednak relativně nízká cena za celý komplet služeb a jednak příznivé podmínky pro okamžitý úvěr (včetně výhodné úrokové sazby), jehož splátky je možno individuálně rozložit. Bez poplatku je také založení termínovaného vkladu nebo vystavení depozitní směnky a její bezpečná úschova v bance. V rámci PRESTIGE konta si klienti mohou vybrat nejen debetní mezinárodní platební karty MasterCard Standard a Visa Classic, ale i charge karty, které umožní klientovi čerpat další až 45denní bezúročný úvěr. Výběry debetní kartou z bankomatu Volksbank stojí pouhých 2,50 Kč, ve více než 500 bankomatech ČSOB pak činí poplatek 5 Kč. Při platbě kartou na platebních terminálech neúčtuje Volksbank žádné poplatky.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy