Volksbank prodloužila termíny pro předložení platebních příkazů

18.07.2005 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


S platností od 1. července 2005 Volksbank CZ prodloužila termíny pro podávání tuzemských platebních příkazů, jejichž splatnost je v den předložení příkazu.

Volksbank prodloužila termíny pro fyzické podávání tuzemských platebních příkazů. Aby platba odešla ještě týž den, kdy byl platební příkaz na pobočce předložen, stačí, když klient přijde do 15 hodin a ne do 12.30 hodin, jak tomu bylo dříve. Platba bude připsána na účet příjemce ve stejný den, pokud se bude jednat o transakci v rámci tuzemských poboček Volksbank. U elektronicky zadávaných příkazů pomocí Internetbankingu, Homebankingu nebo Multicashe je nejzazší termín 17. hodina, oproti dřívějšímu termínu 15.30 hodin. V obou případech termíny platí pro pracovní dny.

Došlé platby ze zahraničí jsou zaúčtovány na konto klienta ještě v tentýž den, a to v případě, že banka obdrží podklady od korespondenčních bank do 15 hodin.

Prodloužení doby podávání tuzemských platebních příkazů je dalším důkazem toho, že Volksbank naslouchá klientovi a snaží se jeho požadavkům vyjít maximálně vstříc,“ říká Oldřich Kračmer, ředitel marketingu Volksbank CZ.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy