GE Money Bank poskytla ve druhém čtvrtletí o čtvrtinu více nových komerčních úvěrů

03.08.2005 | , GE Money Auto
Tiskové zprávy


GE Money Bank zaznamenala ve druhém čtvrtletí letošního roku dynamický nárůst zájmu klientů o komerční úvěry – celkové portfolio vzrostlo meziročně o 20 %, objem nově poskytnutých úvěrů se meziročně zvýšil o 23,7 %.

Výrazně se ve druhém čtvrtletí dařilo především novému úvěru Expres Business, jehož celkové portfolio ke konci června představovalo 374 milionů korun. Se zájmem klientů se setkala také unikátní služba Telebank, díky níž si mohou podnikatelé dohodnout podmínky úvěru po telefonu – následně poté stačí jen přijít podepsat smlouvu.

Celkové portfolio úvěrů, které GE Money Bank poskytla malým a středním podnikům, dosahovalo ke konci června 15,374 miliardy korun. V meziročním porovnání to představuje nárůst o 20 %. Ještě výrazněji se v meziročním srovnání zvýšil objem komerčních úvěrů, nově poskytnutých v průběhu druhého čtvrtletí letošního roku. Celkově banka poskytla nové úvěry v objemu 4,096 miliardy korun, tedy o 23,7 % více, než ve stejném období roku 2004.

Úvěr Expres Business, který jsme představili 17. února.2005, si v průběhu druhého čtvrtletí upevnil svou pozici v  nabídce úvěrů pro podnikatele. Ukazuje se, že snadnost jeho získání a minimální administrativní náročnost podnikatele oslovily,“ řekl Radomil Štumpa, ředitel komerčního bankovnictví GE Money Bank. „Ke 30. červnu již banka poskytla 2253 úvěrů Expres Business v objemu 374 milionů korun,“ dodal. 

S výrazně pozitivní odezvou  klientů z řad malých a středních podniků se setkala také služba Telebank. Tu jsme spustili v březnu a do konce června ji  využilo již více než 2157 klientů,“ zdůraznil Radomil Štumpa.

Služba Telebank spočívá v kontaktování klienta, který projeví zájem o získání některého z podnikatelských úvěrů GE Money Bank. Zájemci o úvěr tak mohou jednoduše žádat o úvěr přes on-line formulář na internetových stránkách www.geuver.cz, na infolince 844 844 844 nebo nově prostřednictvím bankomatu GE Money Bank, nejpozději následující pracovní den jej kontaktuje telefonní bankéř. Ten   projde se zájemcem požadované ekonomické údaje a přímo je vyhodnotí – ihned proto může klientovi doporučit a nabídnout vhodný produkt či  optimální kombinaci produktů. Tato služba je přitom zcela zdarma.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy