ČSOB Internetbanking 24 má od srpna inovovanou podobu a nově nabízí dobíjení předplacených karet mobilních operátorů

10.08.2005 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Na začátek srpna připravila ČSOB pro své klienty inovované internetové bankovnictví ČSOB Internetbanking 24. Nová verze obsahuje řadu novinek, z nichž je pro uživatele nejzajímavější možnost dobíjení předplacených mobilních telefonů v sítích Eurotel a Oskar a rozšíření zobrazované historie účtů až na 94 dní.

Příznivou zprávou pro klienty, kteří využívají jiné prohlížeče než Microsoft Explorer, je skutečnost, že nová verze ČSOB Internetbankingu 24 podporuje také prohlížeče Netscape, Mozilla, Firefox či Opera. „Pro rozšíření podporovaných prohlížečů jsme se rozhodli na základě námětů našich klientů,“ uvedl Jiří Vik, výkonný ředitel přímého bankovnictví ČSOB a dodal - „Jejich připomínky nás inspirovaly také k některým dalším úpravám, které zvyšují uživatelský komfort internetového bankovnictví.“

K dalším novinkám tak patří zvýraznění a grafické zpřehlednění základního menu. Ke všem jeho volbám je také doplněna kontextová nápověda a pro větší srozumitelnost byly rovněž upraveny názvy některých funkcí. U všech formulářů je nyní nově uvedeno, zda se jedná o povinné pole, a zda je nutné ho vyplnit. Pokud klient udělá ve vyplňování nějakou chybu, má k dispozici nové tlačítko Zpět, díky němuž se může vrátit na předchozí formulář. ČSOB Internetbanking 24 je nově přizpůsoben větším monitorům a je optimalizován pro rozlišení 1024 x 768. Znamená to, že formuláře na obrazovce jsou větší a lépe čitelné. S tím souvisí i zvětšení písma a možnost zvolit si jeho velikost podle vlastního uvážení v nastavení internetového prohlížeče.

Největší změnu však běžný uživatel nezaznamená – nová verze služby ČSOB Internetbanking 24 přešla z technologie ASP na novější verzi ASP.NET. To bance umožní snazší vývoj služby a rozšiřování jejích funkcí v dalším období.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy