Nová karta Aura MasterCard Unembossed

12.08.2005 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost CETELEM ČR, a.s. začíná vydávat novou úvěrovou kartu Aura MasterCard Unembossed, která bude platná i v zahraničí. Klienti Cetelem budou nyní moci platit kartou za zboží a služby na více než 22 milionech obchodních míst nebo vybírat hotovost z bankomatů po celém světě. První klienti dostanou nové karty Aura v průběhu měsíce srpna.

„Chceme vyjít vstříc klientům a nabídnout jim takovou úvěrovou kartu, kterou mohou využít kdekoliv. Naši klienti, cestující na dovolenou do zahraničí, si už nemusí dělat starosti s finanční rezervou, pokud budou mít svou kartu Aura s sebou,“ uvedl ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti CETELEM ČR, a.s.

Nová karta Aura MasterCard Unembossed dále přináší zvýšení bezpečnosti při platbách kartou. Oprávněnost platby v prodejnách nebude nyní ověřována podle podpisu na zadní straně karty, ale potvrzení transakce proběhne zadáním PIN na pokladním terminálu. To představuje vyšší ochranu proti neoprávněnému použití karty.

Klienti mají navíc k dispozici pojištění proti zneužití karty z důvodu její ztráty nebo krádeže, které je od konce loňského roku standardně součástí balíčku pojištění pro úvěrové karty, vydávané společností Cetelem. Pojištění slouží jako ochrana proti neoprávněným transakcím, které proběhly až 48 hodin před blokací karty. Ze strany klienta přitom není vyžadována žádná spoluúčast.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy