Zájem o nákupy na splátky prostřednictvím internetového spotřebitelského úvěru GE Money Multiservis vzrostl o 145 %

16.08.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Zákazníci GE Money Multiservis, vedoucí společnosti splátkového prodeje v České republice, nenakupují zboží na Multiservis úvěr pouze v kamenných obchodech, ale hojně využívají k nákupům také internet. Nákupy zboží na splátky prostřednictvím internetového spotřebitelského úvěru GE Money Multiservis jsou stále oblíbenější. V porovnání s loňským rokem vrostl zájem o nákupy zboží na splátky za první pololetí o 145 %.

Spotřebitelé v České republice stále více začínají využívat k nákupům zboží na splátky také internetový spotřebitelský úvěr od společnosti GE Money Multiservis. Oproti prvnímu pololetí loňského roku vrostl zájem o tento produkt o 145 %. Spotřebitelé mají k dispozici 43 internetových obchodů, které spolupracují se společností GE Money Multiservis. Nejčastěji nakupovaným zbožím na Internetový Multiservis úvěr je spotřební elektronika. Největší oblibě se těší nákup televizorů, fotoaparátů a videokamer. Spotřebitelé nejvíce nakupují zboží na splátky prostřednictvím Internetového Multiservis úvěru v internetových obchodech www.mall.cz a www.123shop.cz.

S tím jak stále roste obliba internetu v České republice, roste i zájem o internetové nakupování. Společnost GE Money Multiservis se snaží spotřebitelům vyjít vstříc i v tomto směru, a proto jsme v loňském roce zavedli nový produkt - Internetový Multiservis úvěr, s kterým mohou spotřebitelé nakupovat zboží na splátky v internetových obchodech,“ řekl Jiří Pathy, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Multiservis.

Princip nakupování na internetu s Internetovým Multiservis úvěrem je velmi jednoduchý. Při výběru zboží v internetovém obchodu si zákazník vybere jako způsob platby položku Multiservis úvěr a odešle jím učiněnou objednávku. Po odeslání objednávky bude zákazník automaticky přesměrován na webové stránky GE Money Multiservis, kde si jednoduše vyplní žádost o úvěr. Při žádosti o spotřebitelský úvěr si přitom může vybrat z několika druhů úvěru a rozhodnout se, který typ pro něj bude nejvýhodnější. Po vyplnění žádosti o úvěr mu bude v reálném čase zobrazeno rozhodnutí, zda byl úvěr schválen a toto rozhodnutí je mu rovněž okamžitě doručeno do jeho e-mailové schránky. Po potvrzení je o rozhodnutí informován také internetový obchod, ve kterém zákazník provedl objednávku. V případě schválení spotřebitelského úvěru internetový obchod vytiskne smlouvu o úvěru a společně s objednaným zbožím ji doručí zákazníkovi k podpisu.

K nakupování s Internetovým Multiservis úvěrem nepotřebují zákazníci žádné složitě doložitelné doklady. Stačí, aby jim bylo více než 18 let, měli platný občanský průkaz, druhý doklad pro ověření totožnosti (např. řidičský průkaz, rodný list nebo cestovní pas) a doklad pro ověření adresy (např. výpis z účtu, platební kartu nebo inkaso).

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy