PFČP nabízí k penzijnímu připojištění zvýhodněné Úrazové pojištění BONUS

14.09.2005 | , PFČP
Tiskové zprávy


Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) přichází aktuálně s nabídkou Úrazového pojištění BONUS, aby pokryl co nejvíce potřeb svých klientů. Úrazové pojištění se sazbou zvýhodněnou o 22 % exkluzivně pro PFČP připravila Česká pojišťovna. Penzijní připojištění PFČP tak spolu s tímto pojištěním představuje výhodnou kombinaci spoření a krytí veškerých rizik při úrazu.

Úrazové pojištění BONUS je kompletní úrazový produkt. Základ pojištění se skládá z krytí smrti následkem úrazu (minimální pojistná částka 100 000 Kč) a krytí trvalých následků úrazu (progresivní plnění v procentech až do výše 800 000 Kč). Mezi volitelné součásti produktu patří pojištění doby nezbytného léčení a hospitalizace následkem úrazu. U všech volitelných součástí BONUSU lze sjednat až pětinásobek základních pojistných částek.

Sleva na pojistném, která u základních pojistných částek činí 348 Kč ročně, není časově omezena a je platná po celou dobu trvání penzijního připojištění. BONUS nezaniká ani ukončením důchodového spoření u PFČP, pouze dojde k přepočítání pojistného na standardní sazby. „Další výhodou je skutečnost, že pojištění nemusí náš klient sjednat nutně pro sebe, ale může proti úrazu pojistit někoho ze svých blízkých,“ dodává k přednostem nového produktu Pavel Němec, výkonný ředitel pro obchod a marketing PFČP.

Úrazové pojištění BONUS si může sjednat každý nový klient PFČP na speciálním formuláři, který je součástí smlouvy o penzijním připojištění. Jeho uzavření je možné pouze prostřednictvím pojišťovacích poradců a pobočkové sítě České pojišťovny.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy