PRŮHLEDNÁ KARTA PRO MLADÉ A STUDENTY

15.09.2005 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Se začátkem školního roku přišla KB s novým ojedinělým průhledným designem platební karty pro mladé lidi a studenty. Kartu mohou získat mladí a studující ve věku od 15 do 30 let ke kontu Gaudeamus2.

Mladí lidé, především ti na studiích, využívají platební karty stále více a více. Počet transakcí provedených studentskými platebními kartami se za první pololetí zvýšil téměř o 60 procent (proti stejnému období 2004). Studenti a mladí lidé hojně využívají kartu také k výběrům z bankomatu – za první pololetí to bylo zhruba 700 tisíc výběrů. Držitelů karet KB je celkem přes 1,3 milionu a v loňském roce provedli platby za více než 42 miliard korun. Rostoucí používání karet může znamenat jen jedno: jejich úspěšnou budoucnost,“ řekl Ing. Petr Slabý, náměstek ředitele pro marketing Komerční banky.

Balíček Gaudeamus² v základní variantě získá klient zcela zdarma. Tato základní varianta obsahuje: běžný účet; elektronickou mezinárodní platební kartu Maestro; telefonní a internetové bankovnictví Expresní linka včetně zasílání e-mailů o zůstatku na účtu; možnost získat okamžitý nezajištěný debet.

Za měsíční poplatek pouze 20 korun získá klient základní balíček a k němu ještě navíc: průhlednou embosovanou mezinárodní kartu MasterCard s cestovním pojištěním; 2 výběry měsíčně z bankomatů KB zdarma a internetové bankovnictví Mojebanka.

Společně s kontem Gaudeamus2 je možné získat také slevovou kartu EURO<26 na první rok zdarma a čerpat slevy u vybraných partnerů jako je např. Student Agency, agentura Tutor či cestovní kancelář Adventura.  Na aktivní uživatele konta Gaudeamus2 čeká rovněž roční bonus 333 korun.
 
Pro snadnější financování všech osobních potřeb během studia mohou studenti využít neúčelový úvěr Gaudeamus. Tento úvěr může být čerpán rovněž jako účelový na úhradu školného. Díky úvěru Gaudeamus mohou studenti získat prostředky ve výši od 30.000 do 500.000 Kč s maximální dobou splatnosti 10 let. Žadatel o úvěr přitom nemusí mít vlastní pravidelný měsíční příjem a může využít možnosti odkladu splátek jistiny do ukončení studia. Exkluzivně pro klienty Student Agency snížila KB minimální částku úvěru na 20.000 Kč a úvěr Gaudeamus může v tomto případě získat i nestudent, pokud takto získané peníze použije na zaplacení studijních programů Student Agency. 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy