Nová produktová řada brašen POWER READY pro notebooky

31.10.2005 | , American Power Conversion
Tiskové zprávy


Společnost American Power Conversion představila nové stylové brašny Power Ready pro notebooky, které vyhovují potřebám dnešních mobilních profesionálů.

Lidé cestující  po celém světě za obchodem,  jsou závislí na svých mobilních telefonech, PDA či laptopech, neboť právě díky nim jsou produktivní i na cestách.  Nové brašny od společnosti APC tyto přístroje nejen chrání a organizují, ale také jejich majitelům ulehčují práci. Do brašny lze snadno začlenit univerzální baterii pro notebooky a univerzální napájecí adaptér od společnosti APC (oba se prodávají zvlášť). Mobilní zařízení tak lze napájet kdekoliv a kdykoliv, aniž by je bylo nutné  vyjmout z brašny.


  „Designéři a inženýři společnosti APC přišli se zcela novým provedením brašny pro notebook, které odpovídá potřebám mobilních profesionálů,“ řekl Joe Loberti, generální ředitel divize Consumer Network Group společnosti APC. „Na rozdíl od ostatních brašen, které jsou dnes na trhu, jsme věnovali velkou pozornost ochraně elektronických zařízení. Zároveň jsme rozvrhli kapsy tak, aby přístup k jednotlivým zařízením byl snadný. Navrhli jsme například univerzální přihrádku pro notebook, díky které lze laptop snadno vytáhnout a zase vrátit na místo, například při letištních kontrolách.“


Všechny brašny z řady Power Ready obsahují kapsy na mobilní zařízení, snadno přístupný pořádací panel, díky kterému lze mít na dosah ruky nezbytnosti, jako jsou například pera a vizitky, odnímatelnou nepromokavou kapsu pro osobní věci, otvor pro kabel, skrze který lze napájet notebook, aniž by musel opustit polstrovanou přihrádku, a odnímatelný popruh, který dokáže absorbovat otřesy, a zajišťuje tak maximální pohodlí i při extrémní zátěži. Ultra-lehké brašny o objemu 13l používají nylonový materiál,  všechny ostatní jsou vyrobeny z odolného balistického nylonu. Na brašny o objemu  14,7l, 16,3l a 23l lze umístit držadlo, které umožňuje rychlé a bezpečné uchycení na většinu pojízdných zavazadel. Brašny o objemu 16, 3l, 23l a 31l mají navíc užitečné boční kapsy,  kam lze dát láhev s vodou nebo deštník.
 
Modely o objemu 16,3l a 23l jsou kromě toho vybaveny jedinečnou univerzální přihrádkou pro notebooky s nastavitelnými polstrovanými panely. V přihrádce lze díky nim pevně uchytit notebooky s displeji o úhlopříčce 15,4 palce a menšími nebo i některé modely se sedmnáctipalcovými širokoúhlými displeji. Model o obejmu 23l a brašna s kolečky mají přihrádku na dokumenty, složky anebo časopisy. Brašna s kolečky má navíc místo univerzální přihrádky na notebook lehkou odnímatelnou kapsu, ve které lze notebook bezpečně přenášet, aniž by bylo nutné nosit celou brašnu. Kolečka jsou z odolného materiálu, stejného jaký se používá pro in-line brusle, samozřejmostí je teleskopická uzamykatelná rukojeť.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy