RE/MAX JIŽ 10x v ČR!

03.11.2005 | , RE/MAX
Tiskové zprávy


Společnost RE/MAX, globální frančízingová realitní síť, která v dubnu letošního roku vstoupila na český trh, otevřela v České republice svou desátou pobočku. 

Společnost RE/MAX vstoupila na český trh v dubnu 2005. Jejím původním záměrem bylo otevřít během 1. roku 10 poboček. Předpokládaného počtu 10 kanceláří se však podařilo dosáhnout již za 6 měsíců. Tento výsledek je nepředpokládaným a o to více ceněným úspěchem, který předčil všechna očekávání.

Pobočky RE/MAX v České republice můžeme v současné chvíli najít na čtyřech místech v Praze a dále v Brně, Zlíně, Ostravě, Plzni, Olomouci a Českých Budějovicích. Společnost svou expanzí slaví nejen obchodní úspěchy, ale zároveň dává prostor a pracovní příležitosti mnoha lidem se zájmem pracovat v realitách. Pro majitele kanceláří a jejich zaměstnance jsou realizovány pravidelné školící akce s cílem zvýšit jejich prodejní dovednosti. Pro efektivní interní komunikaci byl zřízen intranet. 

Společnost zároveň pracuje na zkvalitnění svých služeb pro zákazníky. Na počátku října byl spuštěn speciální realitní software umožňující rychlé a přehledné vyhledávání informací v rámci sítě RE/MAX po celém světě. Cílem programu je nabídnout snadný způsob získávání informací o nabízených realitách v rámci celé sítě.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy