Fotbalová hvězda Milan Baroš stojí za hvězdným pojištěním TOP STAR Victoria Volksbanken

07.11.2005 | , Victoria Volksbanken
Tiskové zprávy


Minulý týden se konala tisková konference Victoria Volksbanken pojišťovny, a.s., která představila veřejnosti svůj nový produkt v oblasti úrazového pojištění. Jmenuje se TOP STAR a jeho hlavní tváří je jeden z nejúspěšnějších fotbalistů současnosti Milan Baroš. Přestože se nemohl kvůli zranění osobně dostavit, všichni přítomní ho přece jen mohli vidět. Díky technice byl na poslední chvíli natočen video pozdrav, ve kterém Milan doufá, že na něho fanoušci nezanevřou a budou mu držet palce.

Jak sám dodal, „můžete mě také navštívit v každém supermarketu Billa, kde nabízím úrazové pojištění.“ Tím upozornil na zcela nový typ prodeje pojištění TOP STAR, které si může každý zájemce uzavřít pohodlně při nákupu v supermarketu.
   V průběhu konference byl také vylosován jeden z novinářů, který obdržel dres s vlastnoručním podpisem Milana Baroše
   Den, který patřil pojištění TOP STAR pokračoval i odpoledne, a to akcí pro děti, která se konala v supermarketu Billa na Proseku. Tam se ukázalo, kolik má Milan malých příznivců. Na soutěže se oblékli dokonce do dresů s jeho jménem. Na úplného vítěze pak čekal míč, se kterým sám Milan Baroš hrál a také fotil kampaň. Ostatní účastníci rovněž neodešli s prázdnou – obdrželi spoustu dárkových předmětů a sladkostí.

    O výjimečnosti úrazového pojištění TOP STAR všechny ihned přesvědčí řada skutečností. Stane-li se člověku úraz, jenž zanechá 50 % trvalé následky, bude mu doživotně vyplácena renta ve výši 10 000 korun měsíčně a na začátku získá jednorázovou výplatu 100 000 Kč. To vše, za necelých 5 Kč pojistného denně. Pro ty, kterým se tato malá částka zdá ještě stále vysoká, existuje vedle varianty Start Plus i varianta Start za necelé 3 koruny denně. V tomto případě je klientovi vyplácena doživotní renta 5 000 Kč měsíčně a  jednorázová výplata činí 50 000 Kč.

    Pokud si Vás ještě zcela nezískala jednoduchost a cenová dostupnost úrazového pojištění, určitě neodoláte dalším výhodám. Každý, kdo uzavře úrazové pojištění TOP STAR, získá kupón na nákup v supermarketech Billa a navíc bude zařazen do slosování o lákavé ceny jako třeba zájezd na zápas s Milanem Barošem, zájezd na fotbalové Mistrovství světa do Německa nebo osobní setkání s Milanem Barošem.
   Victoria Volksbanken připravila naprosto nový typ úrazového pojištění, který opravdu dokáže pomoci člověku v nouzi, zmírnit sociální následky po těžkém úrazu a vyrovnat se s finančními problémy. 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy