Cetelem čeká miliontý úvěr v prodejně

25.11.2005 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost CETELEM ČR, a.s. očekává, že do konce letošního roku poskytne již miliontý úvěr na nákup na splátky. Podle odhadu společnosti by měl být miliontý úvěr financován v prosinci tohoto roku. A na oslavu této mimořádné příležitosti připravil Cetelem pro své klienty dárek – úvěr, který již nebudou muset splácet.

Dárek může získat každý klient, který využije v období od 22.11. do 31.12.2005 pro nákupy na splátky úvěr od společnosti Cetelem. Akce se neúčastní zájemci o úvěr na financování automobilu nebo motocyklu a zaměstnanci společnosti CETELEM ČR, a.s. Akce se vztahuje na úvěry do max. výše 30 000 Kč.

V uvedeném období dostane každý den jeden klient, jehož žádost o úvěr byla schválena ten den jako 333. v pořadí, dárek – nebude již muset svůj úvěr splácet. Na klienta, kterému bude schválena žádost o úvěr v celkovém pořadí jako miliontá, čeká navíc velké překvapení – víkend v Paříži pro dvě osoby.

Akce bude podpořena inzeráty v tisku a reklamními materiály v prodejnách, které nabízí nákupy na splátky ve spolupráci se společností CETELEM ČR, a.s. Podrobné podmínky jsou k dispozici na internetových stránkách společnosti www.cetelem.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy