Hitem letošních Vánoc jsou plazmové televize

14.12.2005 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Dlouhodobý trend, podle něhož se během roku nakupuje na splátky více bílá technika a před Vánocemi hnědá technika, potvrzuje i letošní sezóna. Nejčastější komoditou nákupu na splátky prostřednictvím GE Money Multiservis jsou díky svému výraznému zlevnění v poslední době plazmové televize a LCD televize. Prostřednictvím produktů GE Money Multiservis je ale možné platit i v prodejnách nabízejících méně tradiční zboží, například šicí stroje nebo hudební nástroje.

„Tradičním předvánočním zbožím jsou mobilní telefony. Za hit letošního roku je ale možné označit zejména plazmové televize a LCD televize, vysoký zájem je i o videokamery a DVD rekordéry. Mezi hlavní důvody zájmu o tyto produkty patří jejich výrazné zlevnění během posledního roku, ale i nabídka předvánočních zvýhodněných produktů GE Money Multiservis, které umožňují nakoupit na splátky a nezaplatit přitom ani o korunu navíc,“ uvedl Jiří Pathy, předseda představenstva GE Money Multiservis.

Díky rozvoji sítě partnerů je dnes ale možné nakupovat na splátky takřka cokoli. Z hlediska komodit jsou samozřejmostí nákupy bílé a hnědé techniky, mobilních telefonů kancelářské techniky či nábytku. Finanční služby GE Money Multiservis je ale možné použít i na nákup netradičního sortimentu.

Zákazníci GE Money Multiservis mohou v České republice nakupovat například:
• zahradní techniku ve více než 450 obchodech,
• klenoty a hodiny ve více než 300 obchodech,
• knihy a hudební nosiče ve více než 250 obchodech,
• auto-moto potřeby ve více než 200 obchodech,
• hudební nástroje ve více než 150 obchodech,
• zboží z oboru myslivosti ve více než 30 obchodech.

„Nevyhýbáme se samozřejmě ani netradičním segmentům trhu. Pečlivě vyhodnocujeme případný zájem spotřebitelů o poskytování úvěrů v oblastech jako je například financování svateb nebo opravy automobilů. Pokud by zájem o naše produkty překročil určitou minimální hranici, jsme připraveni vstoupit v těchto segmentech na trh téměř okamžitě,“ dodal Jiří Pathy.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy