MfD: Oskar skončí v únoru, zůstane jen Vodafone

21.12.2005 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


PRAHA 21. prosince (ČTK) - Mobilní operátor Oskar Vodafone přejde na značku Vodafone už během února příštího roku. Píše to Mladá fronta Dnes, podle níž operátor do prvního února po dodavatelích žádá novinky jako stahování hudby, vyzvánění, nové hry a telefony.

Podle deníku k tomu má nejmladší operátor několik důvodů. Od poloviny ledna bude možné odejít ke konkurenci a nechat si přitom své číslo a Vodafone v tom vidí jednu z největších šancí, jak získat nové duše do své sítě. V polovině února navíc přijede ze Švédska nový šéf Grahame Maher, který nahradí Karlu Stephensovou.

I když zástupci společnosti stále mluví o změně značky v prvním pololetí příštího roku, firemní auta už nové logo zdobí a také na vánoční ledové ploše v centru Prahy už zbylo místo jen pro Vodafone, píše MfD.

Podle viceprezidenta Oskar Vodafone pro značku Igora Přerovského si většina lidí v Česku na Vodafone už zvykla. "Podle průzkumů prováděných s externí firmou vychází, že na začátku prosince znalost značky Vodafone byla přes 60 procent," řekl MfD. Kolik bude přemalování loga stát, však neprozradil. Potvrdil ale, že s novou tváří chystá Vodafone i nové služby.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK