Zákazníci využívali splátkové produkty GE Money Multiservis až do konce roku

06.01.2006 | , GE Money Multiservis
Tiskové zprávy


Spotřebitelé využívali úvěrové produkty GE Money Multiservisu (Multiservis úvěr, O.K. kartu a kreditní kartu MoneyCard) až do posledních chvil roku 2005. Ještě během 24. prosince financoval GE Money Multiservis transakce v hodnotě téměř devět miliónů korun, poslední nákup byl přitom proveden v půl deváté večer. Poslední nákup roku 2005 byl proveden ve 31. prosince ve tři čtvrtě na jedenáct večer.

GE Money Multiservis před Vánocemi nabídnul zvýhodněné produkty – Multiservis úvěr s tříměsíčním odkladem splátek a kreditní kartu MoneyCard se čtyřměsíčním bezúročným obdobím. Klienti těchto produktů využívali až do posledních chvil předvánoční horečky – ještě během 24. prosince bylo produkty GE Money Multiservisu financováno zboží v celkové hodnotě 8,942 miliónu korun. Nejúspěšnějším prosincovým dnem pro GE Money Multiservis se stal 19. prosinec, kdy celkový objem financovaných nákupů dosáhnul více než 49 miliónů korun.

Posledním nákupem 24. prosince na Multiservis úvěr v kamenném obchodě byl nákup televizoru v kladenském Tescu ve tři čtvrtě na čtyři, poslední transakce financovaná kreditní kartou byla rovněž nákupem televizoru v brněnském Tescu o několik minut dříve.

„Díky vysoké flexibilitě a dostupnosti mohli zákazníci využívat naše produkty doslova do poslední chvíle Štědrého dne. Posledními transakcemi financovanými prostřednictvím Multiservis úvěru tento den se staly nákupy prostřednictvím internetu – poslední transakcí 24. prosince byl nákup na internetovém obchodním domě www.obchodni-dum.cz, ke kterému došlo v půl deváté večer,“ uvedl Charlie Coode, generální ředitel GE Money Multiservis.

S vánočními svátky zájem o produkty GE Money Multiservis pochopitelně neskončil. Poslední den roku 2005 tak bylo financováno ještě zboží v hodnotě 7,8 miliónu korun. Posledním nákupem roku 2005 se stala transakce na internetovém obchodě www.proton.cz, ke které došlo ve tři čtvrtě na jedenáct večer. Posledním nákupem roku 2005 financovaným prostřednictvím GE Money Multiservisu televizoru v karlovarské prodejně Mag Shop.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy