Poštovní spořitelna nabídne svým klientům jako jediný subjekt v ČR slevovou kartu ISIC – SCHOLAR

06.01.2006 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Poštovní spořitelna jako první a jediný subjekt v ČR zahájila od nového roku vydávání mezinárodní identifikační studentské karty ISIC - SCHOLAR. Karty ISIC - SCHOLAR budou vydávány zdarma k postžirovým účtům v programu Mini a svým držitelům nabídnou množství slev.

Poštovní spořitelna zahájila od 1. ledna 2006 vydávání mezinárodních studentských karet ISIC - SCHOLAR. Kartu získají všichni stávající majitelé programu Mini postžirového účtu, noví klienti získají kartu na požádání. „Dětští klienti získají s kartou ISIC -  SCHOLAR možnost čerpat množství slev v restauracích, kinech a divadlech, ale i při nákupu oblečení. Například v restauracích KFC, Mc Donnald’s a Paneria, v kinech CineStar a Village Cinemas, v obchodech Sportisimo, Rock Point, Hudy sport, v knihkupectví Beta Dobrovský a na mnoha dalších místech,“ uvedl Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny. „S kartou mohou mladí klienti získat také výhodné letenky a autobusové jízdenky GTS international, nebo speciální cestovní pojištění,“ doplnil Svoboda.

V zimě je možné využít zajímavé slevy ve 14 lyžařských střediscích (například Špindlerův Mlýn, Herlíkovice, Červenohorské sedlo, Ostružná, Hynčice, Deštné v Orlických horách, Pustevny, Razula a další) včetně služeb půjčoven a lyžařských škol SUN SKI. V létě karta ISIC - SCHOLAR přináší zvýhodněné vstupné na hudební festivaly Rock for People, Sázava fest, Colours of Ostrava a mnoho dalších.

Postžirový účet v programu Mini je určen pro děti ve věku od 10 do 15 let a lze jej založit a spravovat na každé poště v ČR. K účtu je automaticky vydávána Maxkarta a lze u něj rovněž sjednat služby elektronického bankovnictví Max Mobil PS nebo ČSOB Phone 24. „Poštovní spořitelna uvedla program Mini postžirového účtu pro děti ve věku od 10 do 15 let jako první v ČR. To, že tento produkt nyní napodobuje konkurence, je důkazem toho, že jsme se vydali správným směrem,“ dodal Libor Svoboda.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy