Díky Expres půjčce vyhrálo osm klientů GE Money Bank nový vůz

06.01.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Od října do prosince 2005 nabídla GE Money Bank klientům, kteří uzavřeli smlouvu o Expres půjčce, možnost vyhrát v soutěži o nová vozidla Opel Astra. Osm klientů tak získalo nové vozy, které jim slavnostně předali zástupci GE Money Bank. Soutěž podpořila zájem o Expres půjčky, které byly až do konce roku nabízeny v rámci nabídky „Půjčky v akci“, navíc s možností odkladu splátek. Celkem se do soutěže zapojilo 12 tisíc klientů.

Automobily Opel Astra Classic II v ceně 344 900 Kč mohli vyhrát zákazníci, kteří uzavřeli smlouvu s GE Money Bank o nové Expres půjčce v období od 24. října do 16. prosince. Každý týden byl v rámci soutěže vyhodnocen jeden vítěz a odměněn osobním vozem.

„GE Money Bank byla první a dosud jedinou bankou na českém trhu, která se rozhodla podpořit zájem o spotřebitelský úvěr soutěží o vysoce hodnotné ceny. Počet soutěžících, který dosáhl celkem 12 019, to potvrdil,“ řekla Veronika Karlišová, manažerka nezajištěných úvěrů GE Money Bank.

Celkově uzavřeli klienti v posledních třech měsících roku 2005 celkem 56 tisíc Expres půjček v objemu 3,2 miliardy Kč. V meziročním porovnání jde o nárůst o 6 % v počtu a 9 % v objemu.

Výherci automobilu Opel Astra Classic II jsou:
1. Jan Guzej, Jeseník
2. Miloslav Šetka, Břeclav
3. Jiří Unger, Chomutov
4. Ivo Barteček, Brno
5. Zdeněk Regner, Praha
6. Hanuš Nezdara, Kovářská
7. Josef Erben, Dobrá Voda u Hořic
8. Zdeněk Maurer, Louny

POPIS SOUTĚŽE O OSM AUTOMOBILŮ OPEL ASTRA
• Soutěže se mohli zúčastnit všichni zákazníci, kteří si v období od 24. října do 16. prosince uzavřeli a načerpali jakoukoli novou Smlouvu o úvěru Expres (s výjimkou služby Doplnění Expres půjčky).
• Klient po uzavření smlouvy dostal od bankéře svůj osobní kód, který zaslal formou SMS na soutěžní číslo - po registraci přišly na klientův mobil postupně tři jednoduché dotazy, na něž klient odpověděl formou SMS.
• Vítězem týdenního kola se stal klient, který odpověděl správně na co nejvíce odpovědí v co nejkratším čase.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy