Zimní nabídka pro lyžaře v Beskydech a Jeseníkách

06.01.2006 | , Severní Morava a Slezko
Tiskové zprávy


Pro lyžaře, kteří v této zimní sezóně zamíří do Beskyd a Jeseníků připravila společnost Destinační management Moravsko - Slezský nové informační materiály. Základem těchto materiálů je přehledná pohledová, panoramatická mapa, kde jsou zakresleny ski areály a běžecké tratě. V materiálech SKI-INFO-Beskydy a SKI-INFO-Jeseníky jsou mimo map, prezentace a podrobné mapky jednotlivých skiareálů – s výčtem všech sjezdových tratí, obtížností a dalších doplňkových služeb. Dále jsou zde prezentace lyžařských škol, půjčoven zimního vybavení, ubytovatelů a doporučené zimní akce v jednotlivých zimních střediscích.

Informačně propagační materiál obou turistických oblastí  vyšel v nákladech 20 tisíc kusů a jeho součástí jsou i jízdní řády všech linek Beskydských a Jesenických skibusů včetně znázorněných tras. Právě tuto sobotu 7.1. vyráží po týdenní odmlce všechny skibusy na své pravidelné trasy,  v Beskydech již třetí zimní sezónu, v Jeseníkách jsou skibusy novinkou. V obou pohořích byly v provozu již v období vánočních svátků. Do oblasti Jeseníků mohou zamířit také lyžaři z Polska, protože Jesenický skibus zajíždí do polských Glucholaz.

Tyto materiály byly vytvořeny za finanční podpory partnerů v regionu (skiareály, lyžařské školy a půjčovny, ubytovatelé ad.) a dále za významné podpory Moravskoslezského, Zlínského a Olomouckého kraje a v neposlední řadě také České centrály cestovního ruchu – Czechtourism.

Věříme, že tyto materiály, kde lyžař najde vše potřebné pro výlet do našich hor, uvítají všechny věkové skupiny výletníků. Materiály jsou v dvojjazyčné česko-polské mutaci a jsou k dispozici zdarma ve všech informačních centrech v regionu a ve všech lyžařských areálech regionu Severní Moravy a Slezska. Další informace, včetně materiálů v elektronické podobě ke stažení naleznete na stránkách Destinačního managementu Moravsko-Slezského  www.tourisms.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy