TOP HOTEL Praha opět nakrmí hosty české ambasády v Berlíně.

03.03.2006 | , Top Hotel Praha
Tiskové zprávy


Během posledního půlroku má TOP HOTEL Praha příležitost ukázat své kuchařské umění v zahraničí již potřetí.

Zatímco v Bruselu před šesti měsíci ochutnalo přes 300 významných evropských politiků takové dobroty jako je marinovaná uzená šunka, uzené ryby nebo třeba staročeské cukroví poprvé, Berlín dává důvěru hotelovému cateringu již poněkolikáté. Naposledy připravil TOP HOTEL Praha pohoštění pro více než 600 hostů a pro velký úspěch, nyní 9.3.2006 připraví raut na ambasádě pro 200 osob. Budou se podávat takové dobroty jako Kančí medailonky s brusinkami, norský losos, pikantní krevety, zdobený uzený jazyk, broskve plněné humrem a mnoho dalšího.


Pro TOP HOTEL Praha je velkou poctou, že může na podobných, prestižních akcích, prezentovat své kuchařské umění, neboť není obvyklé, aby hotely připravovaly catering pro ambasády.


Za pochutinami samozřejmě nemusíte do zahraničí. Na půdě hotelu se nachází celkem pět restaurací, ve kterých můžete vyzkoušet vyhlášenou kuchyni i vy. Ať dáváte přednost stravování formou bufetu, máte rádi českou kuchyni či preferujete mezinárodní speciality, věříme, že nabídka našich restaurací Praha, Moravia, Bohemia a Pivnice uspokojí i nejnáročnější hosty. Nově jsme otevřeli ještě restauraci Pivovarskou, ve které si můžete pochutnat na uzeném jazyku se švestkovou omáčkou, pečeném kolenu, svíčkové, ale i tlačence a dalších typických českých dobrotách.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy