CCB Finance nyní vyřizuje úvěry také poštou

07.03.2006 | , Santander Consumer
Tiskové zprávy


Společnost CCB Finance v rámci rozšíření své nabídky poskytování hotovostních úvěrů nabízí od 1. března 2006 všem zájemcům o hotovostní půjčku novinku: možnost jejího vyřízení poštou. Tímto způsobem lze čerpat jakýkoliv úvěr z nabídky CCB Finance, t.j. od 5.000 do 200.000 Kč s dobou splatnosti od 6 měsíců do 60 měsíců. CCB Finance chce tímto způsobem usnadnit získání úvěru těm zájemcům, kterým z nějakého důvodu nevyhovuje osobní návštěva v některém z klientských center společnosti.

Zájemce o hotovostní půjčku a její vyřízení poštou vyplní žádost, vybere si požadovanou výši úvěru a dobu splácení a do zásilky přiloží: potvrzení o výši příjmu potvrzené zaměstnavatelem, kopii občanského průkazu a druhého dokladu totožnosti a kopii výpisu z bankovního účtu u libovolné banky za poslední 2 měsíce. Zásilka je v centrále společnosti CCB Finance během 2 dnů vyhodnocena a pokud vyhoví všem stanoveným kritériím, obdrží klient smlouvu k podpisu. Po jejím zaslání zpět do CCB Finance jsou prostředky obratem převedeny na účet žadatele.

Poskytnuté finanční prostředky nejsou nijak účelově vázány a klient CCB Finance je může použít k čemukoli, pouze na základě vlastního rozhodnutí. O novinku je mezi zájemci o volné finanční prostředky  zájem, což se potvrdilo v období pilotního projektu (od 1. 1. 2006), kdy byl úvěr poštou vyřízen v testovacím režimu pro desítky zájemců.

Druhou snadnou možností, jak získat hotovostní úvěr od CCB Finance, je osobní návštěva jednoho z 11 klientských center, kde je žádost vyřízena během 30 minut (průměrná doba schválení žádosti je dnes nižší než 10 minut) a požadované finance následně poukázány na žadatelův účet do dvou dnů.

Příklad splátek úvěru CCB Finance s dobou splatnosti 60 měsíců:
50.000 Kč      1.199,- Kč
100.000 Kč    2.549,- Kč
200.000 Kč    5.062,- Kč     *) RPSN od 15,93 %


Společnost CCB Finance je součástí Grupo Santander, největší finanční skupiny Eurozóny. Skupina Santander v loňském roce navíc svou pozici dále posílila – zvýšila svůj čistý zisk o 72 procent na 6,22 miliard EUR. Společnost CCB Finance  profinancovala v loňském roce 4,1 miliardy korun. Největší nárůst společnost zaznamenala v oblasti financování nových vozů, která se stává jednou z priorit CCB Finance. Společnost loni zprostředkovala pořízení téměř 3000 nových vozů, což představuje pětinásobek počtu nových aut profinancovaných o rok dříve.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy