KPMG získala dvojí vysoké ocenění za služby v oblasti PPP

08.03.2006 | , KPMG
Tiskové zprávy


Světová síť poradenských společností KPMG získala od renomovaného odborného časopisu Infrastrucutre Journal dvojí ocenění – „Globální finanční poradce roku“ a „Finanční poradce roku pro dopravu a infrastrukturu“.

Vlivný britský časopis Infrastructure Journal již po páté udílel výroční ceny Infrastructure Journal Awards pro nejlepší poradenské společnosti. Slavnostní večer s předáváním cen se konal v londýnském Muzeu vědy.

Nick Chism, který je v KPMG odpovědný za poradenský tým pro infrastrukturu podniků a vládní instituce při přebírání cen, řekl: „Rok 2005 patřil v oblasti podnikání v infrastruktuře mezi nejzajímavější za mnoho posledních let. Udělení obou cen je vzhledem k těmto okolnostem – a také s ohledem na tvrdou konkurenci - fantastickým úspěchem našich projektů, které uskutečňují členské společnosti KPMG ve firmách po celém světě. Byla to dobrá práce a já za ni všem děkuji.“

Časopis Infrastructure Journal uděluje ceny podnikům na základě vlastní finanční analýzy a také podle postavení společností na trhu. Před konečným rozhodnutím jsou představitelé firem pozváni k prezentaci svých projektů před nezávislou komisí časopisu.


Mezi projekty, které KPMG dopomohly k letošnímu vítězství ve dvou ze sedmi kategorií, patří mj.
- vedení programu Trans-Texas Corridor v hodnotě 187 mld. dolarů,
- práce na dopravních projektech v různých zemích světa, 
- účast na zbrojním projektu strategických tankovacích letounů za 10 miliard liber,
- ideové vedení projektu Stavba škol pro budoucnost, který představuje největší britskou vládní investici do vzdělávání za posledních 50 let.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy