Služba viphone break si získává stále větší oblibu

22.03.2006 | , viphone
Tiskové zprávy


Od 15. února 2006, kdy odstartoval ostrý provoz viphone breaku, se do sítě připojilo již 7 030 uživatelů (přesný údaj k dnešnímu dni, v 9.05 hodin). Přičemž rekordní počet registrací za jeden den je 723 uživatelů.  

Pouhých 34 dnů stačilo společnosti Unient Communications na to, aby získala do své sítě viphone break 7030 nových uživatelů. Průměrně si tedy každý den službu zaktivovalo 206 nových uživatelů. Nejúspěšnějším dnem byl 14. březen, kdy se zaregistrovalo celkem 723 uživatelů. Všichni mají možnost telefonovat přes internet v síti viphone break zadarmo, ostatní volání na pevné i mobilní linky celého světa je za velmi nízké sazby – např. 1 Kč včetně DPH za minutu na pevné linky do ČR, USA, Německa a dalších 27 zemí nebo 4,50 Kč včetně DPH za minutu do mobilních sítí v ČR.

Proč počet uživatelů služby viphone break roste tak rychle? Jsou pro to hned tři důvody: Uživatel získává kvalitní telekomunikační službu zdarma včetně příchozího čísla s technickou podporou 24 hodin 7 dnů v týdnu. Dále je to jednoduchý způsob, jak lze službu vyzkoušet včetně počátečního kreditu, který je standardně 100 Kč, ale díky některým akcím, je možno získat i kredit vyšší. Třetím důvodem je možnost připsat si až 120 korun měsíčně na svůj účet jen tím, že uživatelé volají uvnitř sítě. „Podle našich předpokladů na tuto výhodu slyší především ti, kteří až dosud používali Skype, ovšem jen bezplatnou verzi. Všechny ostatní varianty Skype jsou pro ně příliš drahé. Viphone break je přínosnou alternativou jak volat kamkoli na pevné i mobilní linky, ne jen z počítače na počítač,“ říká Otakar Seďa z Unient Communications.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy