Po snížení úrokových sazeb u pětiletých fixací všech hypotečních úvěrů ČSOB garantuje až do konce května všem žadatelům úrokové sazby

24.03.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


S účinností od 8. března 2006 snížila ČSOB pětiletou sazbu u všech typů ČSOB Hypotéky o 0,1 %. Banka přitom všem zájemcům o hypotéční úvěry v rámci akční nabídky garantuje úrokové sazby pro období fixace 5 let na úrovni sazeb pro nejbonitnější klienty.

V případě ČSOB Hypotéky do 70 % zástavní hodnoty nemovitosti mohou všichni klienti, kteří si zvolí pětiletou fixaci, aktuálně získat garantovanou sazbu ve výši 4,09 % (po započtení standardně nabízených úrokových bonusů ve výši 0,25 %). Nabídka garantovaných sazeb na úrovni určené pro nejbonitnější klienty se navíc vztahuje na všechny typy ČSOB Hypoték včetně neúčelové, tzv. Americké hypotéky a platí až do 31. května 2006.


Snížením sazeb u hypoték reagujeme na příznivý vývoj finančních trhů. Spolu s garancí nejnižších sazeb pro všechny klienty tak výrazně rozšiřujeme dostupnost úvěrů na pořízení vlastního bydlení,“ uvedl Jan Klouček, manažer útvaru bydlení a úvěry a dodal „Od února jsme rozšířili naši nabídku hypotéčních úvěrů o řadu novinek. Velký zájem klientů vzbudil zejména zcela nový produkt ČSOB Hypotéka 2 v 1, která spojuje účelový a neúčelový hypoteční úvěr v jednom produktu při zachování úrokové sazby, která odpovídá standardní ČSOB Hypotéce“.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy