Anketa Motocykl roku 2006 je přibližně v poločase

24.03.2006 | , Santander Consumer
Tiskové zprávy


Anketa Motocykl roku 2006 měla svůj stánek na výstavě Motocykl v Praze Holešovicích, která se konala v první polovině března. Tam se mohli návštěvníci ve stáncích motocyklových značek seznámit s motorkami přihlášenými do ankety a také bylo možno jim na místě dát svůj hlas.

Pokud jste si na výstavě vybrali motocykl, chtěli byste na něm strávit jaro a vaše finanční prostředky nestačí, nebuďte smutní. Generální partner ankety, společnost CCB Finance, využila výstavy, aby více představila svou nabídku financování motocyklů. Zájemci o úvěr mohou mít úvěr,  zájemci o leasing mohou mít leasing. Výhodou je, že oba finanční produkty lze využít jak pro nové, tak pro ojeté motocykly, jejichž cena činí 8000 – 500 000 korun. Stáří motorek může být až pětileté.


Výhodná je taky možnost zvolit si akontaci v rozmezí 10 – 70 % ceny motocyklu. Doba splácení může činit až 48 měsíců. Spolupracující pojišťovna Kooperativa motocykl pojistí v tomto případě za zvýhodněnou 5,8% sazbu.Takže si vyberte motocykl a požádejte jeho prodejce o financování prostřednictvím CCB Finance. Ten vyřídí formality, vy podepíšete smlouvu, uhradíte akontaci a vaše jaro na motocyklu může začít.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy