GE Money Bank nabízí rychlé úvěry na 100 % ceny zemědělské techniky až do 35 mil. Kč

30.03.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money Bank opět zkvalitnila svou nabídku zemědělským subjektům. Od března jim tak nabízí investiční úvěry na financování zemědělské techniky až do 35 mil. Kč, s nimiž lze financovat 100 % ceny nakupované techniky. Úvěr je zaručen pouze nakupovanou technikou a jeho sjednání je díky inovovanému procesu rychlé a jednoduché. Klient si navíc sám může nastavit výši splátek a délku splácení. GE Money Bank zájem o zemědělské úvěry podpoří kampaní, která poběží až do konce června.

„Nejdůležitějšími parametry investičních zemědělských úvěrů je snadnost jejich získání a velká pružnost jejich nastavení, což je speciálně pro zemědělství, kde je typická sezónnost, velmi důležité,“ řekla manažerka zemědělských úvěrů GE Money Bank Iva Prokopová.

GE Money Bank nyní nabízí investiční úvěry pro zemědělce v rozmezí 300 tisíc Kč až do 35 milionů Kč namísto dřívějších 17,5 milionů. Úvěrem lze financovat zemědělskou techniku až do 100 % jejich pořizovací ceny. Klienti si sami mohou nastavit výši jednotlivých splátek a sami si zvolí délku splatnosti úvěru, a to až do 8 let.

Úvěry jsou plně v souladu s parametry vyžadovanými pro podporu ze strany Podpůrného a garančního rolnického a lesnického fondu (PGRLF). Klienti tak mohou čerpat úrokovou dotaci z tohoto fondu. Úrokové sazby nabízené GE Money Bank začínají již na 1 % p.a. nad úrovní úrokové dotace.

„Díky tomu, že jsme zefektivnili a decentralizovali schvalovací proces, je nyní získání úvěru velmi jednoduché a rychlé. Celý proces tak obvykle zabere jen dva dny od dodání potřebných podkladů,“ dodala Iva Prokopová.

GE Money Bank má širokou nabídku produktů určených speciálně pro zemědělce. Jde především o úvěry pro financování zemědělské půdy se splatností až 20 let, financování zemědělské techniky a další investiční úvěry. Kromě toho lze s GE Money Bank financovat úrodu a zásoby.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy