ŽS Brno,a.s. změnila s název na OHL ŽS, a.s.

31.03.2006 | , ŽS Brno
Tiskové zprávy


Jedna z největších stavebních firem na českém trhu, akciová společnost ŽS Brno, změnila své obchodní jméno. Nově se tak na stavbách v České republice i v zahraničí budeme setkávat s OHL ŽS, a.s.  Nový název doprovodí postupně také přechod na novou grafickou prezentaci firmy, včetně nového loga. 

„Naše společnost je již několik let součástí nadnárodní skupiny OHL, a právě tuto příslušnost se akcionáři rozhodli deklarovat také v názvu společnosti. Je to vyjádření dynamiky růstu naší společnosti a její vazby na firmu celosvětového významu,“ řekl dnes Ing. Michal Štefl, předseda představenstva a generální ředitel OHL ŽS, a.s.


Nové logo bylo inspirováno logem mateřské skupiny OHL a široké veřejnosti bude prezentováno na mezinárodním stavebním veletrhu IBF v Brně.


Změnu názvu a loga schválilo představenstvo 7. února a mimořádná valná hromada akcionářů společnosti 20. března tohoto roku. Obchodní rejstřík zapsal nový název společnosti 27. března. Představenstvo i vedení společnosti budou i nadále pracovat ve stejném složení jako dosud.  Změna názvu a loga se nijak nedotkne dosavadních smluvních vztahů a podnikatelských aktivit firmy.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy