Pátý přírůstek TOP HOTELU Praha.

31.03.2006 | , Top Hotel Praha
Tiskové zprávy


TOP HOTEL Praha včera slavil otevření nové restaurace, která nese jméno Pivovarská. Po krátkém průvodním proslovu generální ředitelky TOP HOTELU Praha a ALBION HOTELU Marty Šnoblové, popřála mnoho štěstí již páté restauraci v hotelu, starostka městské části Prahy 11 Marta Šorfová a projevila radost z toho, že bude stejně jako všechny ostatní služby hotelu, otevřena široké veřejnosti.

Pak už nebránilo nic tomu, aby si všichni přítomní pochutnali na bohatém rautu. Podávala se uzená šunka, pečené jitrničky, jelítka a vinné klobásy, zauzená krkovička, guláš a další výborná jídla.

Kapacita restaurace je 400 míst a vznikla v návaznosti na otevření jedné z největších kongresových hal v České republice, kterou se může již přes rok TOP HOTEL Praha po právu pyšnit. Počet kongresových míst tak navýšil na neuvěřitelných 5000.


TOP Congress hall má za sebou první úspěšný rok, ve kterém zažila několik přímých přenosů, naposledy České Miss a TýTý a navíc ji prověřilo mnoho konferencí. Z důvodu zvýšeného počtu návštěvníku hotelu vzrostla poptávka i po další možnosti stravování a vedení hotelu na ni reagovalo výstavbou této restaurace.

Při proslovu se Marta Šnoblová ještě zmínila o dalším úspěchu TOP HOTELU Praha. Je jím ALBION HOTEL, který byl otevřen 10. března na Praze 5. Je skoro neuvěřitelné, že již necelé 3 týdny po otevření má ALBION HOTEL stejně jako TOP HOTEL Praha naprosto plno. V TOP HOTELU je dnes ubytováno přes 2 tisíce hostů a v ALBIONU  800 osob.

Každého, kdo navštíví TOP HOTEL Praha dříve nebo později napadne, že je to vlastně takové „město ve městě“. Denně se tu pohybuje průměrně 5 tisíc osob, k dispozici je 11 gastronomických zařízení a rozloha hotelu je 90 tisíc m2. No řekněte sami, znáte nějaký další hotel, který může toto nabídnout?

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy