APC letos uvidíte na veletrhu AMPÉR 2006

31.03.2006 | , APC
Tiskové zprávy


American Power Conversion (APC) se letos poprvé oficiálně zúčastní elektrotechnického veletrhu AMPÉR, který probíhá ve dnech 4. – 7. dubna 2006 na pražském výstavišti v Letňanech (PVA Letňany). APC bude mít společný stánek se svým GOLD PARTNEREM, společností Power Tech.

Veletrh AMPÉR, který letos „zabere“ 17 tisíc  metrů čtverečních plochy, přivítá v Letňanech 738 vystavovatelů z 21 zemí.

Společnost APC bude spolu s Power Techem na stánku o velikosti 35m2 v hale č. 1, stánek B19.

APC zde vystaví kromě svých menších produktů z řady SMART a SMART RT  i nový 3-fázový SMART VT, modulární Symmetru LX, 19“ stojany, inteligentní stojanové “0 U” rozvaděče  a komplexní modulární zákaznické řešení s Air Removal Unit, managementem prostředí  a ISX Managerem.

„Uživatelé dnes čelí zcela novému typu problémů nejenom se spolehlivým zálohováním napájení ale s chlazením vytvořeného tepla a manažováním celého systému. Přicházíme na trh s novým komplexním řešením, naše NCPI (Network Critical Physical InfraStruXure) je řešením pro mnoho firem,  které rostou a musí nyní počítat s náklady,  ale zároveň myslet na spolehlivost.“, říká Country Manager APC Ivan Hábovčík.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy