Výsledek soutěže Zlatá koruna - nejlepší leasingový produkt nabízí ČSOB Leasing

19.05.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Společnost ČSOB Leasing zvítězila v letošním ročníku soutěže o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna a získala nejvyšší ocenění – Zlatou korunu za produkt Značkové financování automobilů v kategorii Leasing

Praha, 19. 5. 2006 – Společnost ČSOB Leasing zvítězila v letošním ročníku soutěže o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna a získala nejvyšší ocenění – Zlatou korunu za produkt Značkové financování automobilů v kategorii Leasing. V kategorii Leasing pro podnikatele obdržela společnost Bronzovou korunu za produkt exkluzivního financování traktorů Valtra Finance. ČSOB Leasing je jedinou leasingovou společností, která získala ocenění v obou leasingových kategoriích, což svědčí o univerzálnosti produktové nabídky jak pro soukromé osoby, tak pro podnikatele.

Obě ocenění mají jednoho společného jmenovatele – značkové financování. Značkové produkty mají ve společnosti ČSOB Leasing velkou tradici založenou na dlouhodobé spolupráci s řadou importérů, výrobců a prodejců automobilů, ale i strojů a zařízení. Všechny partnery značkového produktu spojuje jeden společný zájem – uspokojit zákazníka, jemuž vedle služeb v nejvyšší kvalitě poskytuje značkové financování i řadu benefitů. Dodavatelé, kteří využívají výhod značkového financování, tak mají možnost nabídnout svým zákazníkům financování šité na míru jejich značce, což výrazně podporuje jejich prodej.

V oblasti financování osobních a užitkových automobilů vytvořil ČSOB Leasing produkty značkového financování s dovozci vozů značek Hyundai, Mazda, Kia, Suzuki a Mitsubishi. V loňském ročníku Zlaté koruny byl produkt Hyundai Leasing oceněn Bronzovou korunou.
V oblasti zemědělské techniky vytvořil ČSOB Leasing ve spolupráci s výhradním dovozcem traktorů Valtra nový značkový produkt Valtra Finance, který letos získal Bronzovou korunu.
ČSOB Leasing nabízí značkové financování také ve spolupráci s tradičními českými výrobci nákladních vozů Avia a TATRA či s největším prodejcem nákladních automobilů značky MAN v ČR, Skupinou Hesti.

„ČSOB Leasing je lídrem trhu značkového financování, které je vlajkovou lodí společnosti,“ uvedla ke značkovému financování obchodní ředitelka ČSOB Leasing Andrea Kupková. „Zákazník využitím značkového produktu získává řadu výhod. Benefitem může být sleva z ceny vozu, která následně snižuje výši leasingových či úvěrových splátek. Jiný okruh výhod představuje poskytnutí doplňků či vybavení vozu zdarma. Jako příklad mohu uvést výhodnou akci pro vozy Hyundai Terracan, Santa Fe a Tucson, kde poskytujeme k leasingu zdarma přepážku v hodnotě 18 900 Kč bez DPH a vozidlo je pak klasifikováno jako užitkové s odpočtem DPH,“ vysvětlila některé výhody značkového financování Andrea Kupková.

 ČSOB Leasing, a.s., je 100% dceřinou společností Československé obchodní banky, a. s., členem Skupiny ČSOB a mezinárodní finanční skupiny KBC Group. ČSOB Leasing je univerzální leasingová společnost a již od roku 2001 zaujímá první místo mezi leasingovými společnostmi. Prostřednictvím 14 poboček poskytuje finanční služby pro všechny podnikatelské subjekty i pro fyzické osoby nepodnikatele v oblasti financování dopravní techniky, strojů, zařízení, investičních celků a výpočetní techniky. ČSOB Leasing je držitelem certifikátu jakosti dle normy ISO 9001:2000. Kvalitu služeb dokládá ČSOB Leasing certifikátem podle norem jakosti ISO již od roku 1999.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy