GE Money Multiservis nabízí nový úvěr „Bez navýšení“

19.05.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money Multiservis přichází s novým produktem „Bez navýšení“.

Jeho hlavní výhodou je možnost splácet celý úvěr na zboží bezúročně. Klíčovými parametry jsou také rychlost a snadnost vyřízení – k žádosti stačí dva doklady totožnosti, výsledek schvalovacího procesu se klient dozví během několika minut.

Společnost GE Money Multiservis nabízí klientům nový produkt „Bez navýšení“, u kterého mohou  úvěr splácet bezúročně. Pokud splatí úvěr v předem stanoveném splátkovém kalendáři, získávají ho zcela bez úroků.

„Pokud si klient například nastaví dobu pro bezúročné splacení v délce šest měsíců a úvěr splatí v té době, pak má produkt nulové navýšení. Pokud se klient rozhodne raději splácení rozložit do delší doby, může tak učinit a splácet další splátky již s úrokem,“ uvedl Vít Růžička, produktový manažer GE Money Multiservis.

Unikátní výhodou financování nákupu na splátky s GE Money Multiservis je velmi snadné
a  rychlé vyřízení úvěru. Klientovi stačí k vyřízení úvěru pouze občanský průkaz a druhý doklad totožnosti, mezi které patří řidičský průkaz, pas nebo bankovní karta. Výsledek žádosti se dozví během několika minut a domů může odejít ihned  již se svým zakoupeným zbožím.

Úvěr je nabízen se splatností 36 měsíců, minimální výše půjčky činí 7000 Kč. Produkt „Bez navýšení“ je proto mimořádně vhodný pro nákupy dražších věcí, jako jsou například televize či nábytek. Pravidelná splátka je tak dostatečně nízká, aby nijak nenarušila běžný rodinný rozpočet.

*   *   *

Společnost GE Money Multiservis financovala v loňském roce prostřednictvím svých produktů – kreditní karty MoneyCard, Multiservis úvěru a O.K. karty –  nákupy za téměř 9 miliard korun a potvrdila tak svoji vedoucí pozici na českém trhu splátkového prodeje.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy