Nová tvář strukturálních fondů

23.05.2006 | , MMR
Tiskové zprávy


Dne 18.5.2006 byla spuštěna nová verze webové prezentace Strukturálních fondů. Ministerstvo pro místní rozvoj zvolilo ve výběrovém řízení společnost QCM s.r.o. jako tvůrce prezentace a dodavatele redakčního systému.

Dne 18.5.2006 byla spuštěna nová verze webové prezentace Strukturálních fondů. Ministerstvo pro místní rozvoj zvolilo ve výběrovém řízení společnost QCM s.r.o. jako tvůrce prezentace a dodavatele redakčního systému.

Nová prezentace Strukturálních fondů (www.strukturalni-fondy.cz) informuje návštěvníky nejen o probíhajících dotačních titulech, ale nově i o programech v následujícím období 2007-2013. Přináší celkové zpřehlednění a zjednodušení orientace v problematice čerpání z fondů Evropské unie. Nový průvodce podporami poskytuje žadatelům velice rychlé a efektivní vyhledávání vhodných dotačních programů na základě specifikace regionu, činnosti, organizace či výše podpory. Systém umožňuje také pravidelné informování o proběhlých aktualizacích nebo automatické zasílání novinek.

Společnost QCM s.r.o. se svým produktem – redakčním systémem Marwel, poskytla MMR zajímavé řešení správy své rozsáhlé internetové prezentace Strukturálních fondů, která obsahuje kompletní informace o možnosti čerpání dotací z finančních zdrojů EU. Společnost QCM s.r.o. byla vybrána ve výběrovém řízení jako firma, jejíž řešení nejlépe splňovalo požadované kvalitativní, technické a bezpečnostní parametry.

Redakční systém Marwel umožňuje běžným uživatelům velice snadno spravovat rozsáhlé internetové i intranetové prezentace. Je koncipován jako modulární content management systém, který díky výběru z mnoha funkcionalit poskytuje možnost konstrukce specifického řešení. Podporuje činnost velkých pracovních týmů a je přizpůsoben více webovým prohlížečům (Internet Exporer, Mozilla, Opera aj.). RS Marwel pro svoji prezentaci zvolili kromě MMR také Úřad pro zahraniční styky a informace, Mezinárodní politologický ústav, Česká centrála cestovního ruchu, Mandriva linux, Consulting plus Management a mnoho jiných. Více informací na www.marwel.cz.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy