GE Money Bank otevřela nové obchodní místo v Novodvorské ulici v Praze 4

23.05.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


V Praze jsou nyní služby GE Money Bank klientům k dispozici na celkem 19 pobočkách.

GE Money Bank 23. května 2006 slavnostně otevřela své nové obchodní místo v Praze 4 v Novodvorské ulici 136. Na novém obchodním místě jsou k dispozici jak produkty GE Money Bank pro drobné klienty – např. Konto Genius, Expres půjčky či hypotéky, tak i produkty pro podnikatele – např. úvěr Expres Business. Přímo u obchodního místa je umístěn také bankomat GE Money Bank přístupný 24 hodin denně.

„Naše koncepce vzhledu obchodních míst GE Money Bank je založena na otevřenosti, jednoduchosti a pohodlí,“ řekl ředitel retailového bankovnictví GE Money Bank Jan Rollo. „Obchodní místo v Novodvorské ulici v Praze 4 splňuje všechny naše náročné požadavky. Cílem je, abychom klientům poskytovali služby rychle a jednoduše v příjemném, útulném prostředí. Proto například klienta a bankéře neodděluje skleněná přepážka,“ dodal Jan Rollo.

V Praze jsou nyní služby GE Money Bank klientům k dispozici na celkem 19 pobočkách. Obchodní místo GE Money Bank v Novodvorské ulici 136 (tel.: 241 001 400) je otevřeno každý pracovní den od 9.00 do 17.00 hodin.
 
Klienti si mohou zřídit Konto Genius, získat výhodnou Expres půjčku nebo levnou hypotéku

„Očekáváme, že se zájem klientů soustředí především na Konto Genius, které nabízí možnost flexibilního nastavení vlastností zcela podle klientových představ, ale rovněž na výhodnou Expres půjčku, kterou až do konce května nabízíme v rámci nabídky ´Půjčky v akci´“ řekl vedoucí obchodního místa GE Money Bank Michal Opočenský. „Na našem obchodním místě lze však sjednat také hypotéky a veškeré produkty určené firmám,“ dodal.

Expres půjčka si získala oblibu klientů zejména snadností, s jakou lze získat až 200 tisíc Kč a rychlostí schvalování – od předložení dokladů trvá schválení průměrně 5 minut, převod peněz pak 2 minuty. Až do konce května 2006 mohou klienti využít nabídky „Půjčky v akci“ a získat úvěry ve výši 50, 70 nebo 90 tisíc Kč s nízkou garantovanou splátkou. Klienti o tuto půjčku mohou žádat i prostřednictvím internetu (www.exprespujcka.cz), k dispozici je jim také telefonní linka Expres půjčky 844 844 844, nově mohou o úvěr požádat i prostřednictvím služby Infolimit na bankomatech.
 
Konto Genius má stavebnicový charakter. V rámci nastavení Konta Genius si klient může vybrat k běžnému účtu dvě až šest služeb, které mu nejvíce vyhovují, GE Money Bank mu žádnou nepředepisuje – klient si tak může sestavit „konto na míru“. Poplatek za správu je nižší, než kdyby si zřizoval služby jednotlivě. Za variantu Genia se dvěmi službami zaplatí klient 79 Kč za měsíc, za každou další službu si pak připlatí 20 Kč měsíčně. Hlavní výhodou Genia je možnost kdykoli a zdarma si služby a produkty přidávat, odebírat či měnit – konto se tak rychle a flexibilně přizpůsobuje měnícím se klientovým potřebám.

K běžnému účtu (s výpisem zasílaným měsíčně poštou) si mohou klienti vybrat z těchto produktů a služeb: Platební karty (elektronická mezinárodní karta Maestro, embosovaná mezinárodní karta MasterCard Standard, karta pro platby na internetu MasterCard Internet), kontokorentní úvěr Flexikredit umožňující povolené přečerpání běžného účtu, nástroje přímého bankovnictví (Internet Banka, Mobil Banka a Telefon Banka), Spořící účet - účet k běžnému účtu, na který si klient může odkládat momentálně nevyužívané finanční prostředky.

GE Money Bank nabízí i studentskou variantu konta - Genius Student. Zcela zdarma si lze složit své konto Genius Student z běžného účtu a až tři produktů, které si studenti vyberou podle svých potřeb – ať již si vyberou jeden produkt nebo všechny tři. GE Money Bank požaduje předložení potvrzení o studiu pouze jednou po dobu trvání účtu.

GE Money přišla od dubna 2006 s nabídkou hypoték „Akční hity“. V rámci této nabídky mohou klienti získat hypotéky až do výše tří milionů Kč s úrokovou sazbou pouhých 2,59 % p.a. Ta je přitom garantovaná všem klientům. Při této úrokové sazbě  činí měsíční splátka hypotéky ve výši jednoho milionu Kč jen 3999 Kč, u půlmilionové hypotéky pak 1999 Kč. Nabídka platí až do konce června tohoto roku.

GE Money Bank nabízí úvěr Expres Business fyzickým osobám – podnikatelům a právnickým osobám. Jde o neúčelový úvěr, takže podnikatelé nemusí dokládat účel, na nějž chtějí peníze využít. Klient se dozví předběžné rozhodnutí o schválení úvěrů do několika minut od podání žádosti a peníze jsou mu připsány na účet nejpozději do dvou dnů. Podání žádosti o Expres Business a jeho zpracování je zdarma. O Expres Business mohou podnikatelé a firmy požádat i prostřednictvím internetových stránek www.geuver.cz.

GE Money Bank poskytuje Expres Business v objemu 40 tis. až 1 mil. Kč. Výhodou je, že fyzické osoby – podnikatelé u úvěru do 200 tis. Kč nemusí bance poskytnout žádné jištění. Podnikatelé tedy nemusí mít k jištění např. nemovitost nebo jiný movitý majetek. Dobu splatnosti si mohou podnikatelé zvolit od 24 do 60 měsíců (u úvěrů nad 200 tis. je jako ručení vyžadována směnka, právnické osoby ji musí předložit vždy).

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy