Cetelem otevřel novou pobočku v Ústí nad Labem

25.05.2006 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Společnost Cetelem rozšiřuje počet svých poboček. Nové zastoupení společnosti bylo tento týden slavnostně otevřeno v Ústí nad Labem v ulici Velká Hradební. Pobočky Cetelem se zaměřují zejména na poskytování osobních půjček, klienti zde ale mohou získat i úvěrovou kartu Aura nebo informace o dalších produktech z nabídky společnosti.

„Vycházíme vstříc klientům, kteří dávají přednost osobnímu jednání,“ vysvětlil ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti CETELEM ČR, a.s. „Po Praze, Ostravě a Brně tak nyní otevíráme pobočku i v Ústí nad Labem, abychom se přiblížili našim klientům v severních Čechách,“ upřesnil Václav Horák. V prostorách pobočky bude dále umístěno oddělení zabývající se zpracováním půjček. Nová pobočka poskytne výhledově zaměstnání až 30 lidem. 

O Osobní půjčce Cetelem

Osobní půjčky Cetelem mohou být účelové i neúčelové půjčky, které mohou klienti využít na financování nákladnějších projektů, například na pořízení nebo přestavbu domu či bytu, na koupi nového či ojetého automobilu nebo na financování rodinné události. Cetelem nabízí u příležitosti otevření pobočky v Ústí nad Labem svým klientům speciální „jarní nabídku“ osobních půjček s úrokovou sazbou od 8,5 % p.a. (RPSN od 9,23).
Zájemci mohou o půjčku zažádat přímo v nové pobočce v Ústí nad Labem nebo využít bezplatné telefonní linky 800 900 050. Půjčku mohou vyřídit rovněž prostřednictvím internetu na stránkách www.cetelem.cz.

O společnosti CETELEM ČR, a.s.

Společnost CETELEM ČR, a.s. působí v České republice od roku 1996 jako finanční instituce orientující se na poskytování úvěrových služeb. Je jednou z pětadvaceti dceřiných společností francouzské banky Cetelem S.A., která je vedoucí evropskou společností na trhu finančních služeb a působí po celém světě. Cetelem je od roku 1999 součástí finanční skupiny BNP Paribas.
Společnost Cetelem nabízí svým klientům spotřebitelské úvěry k nákupům spotřebního zboží na splátky v rozsáhlé síti partnerských prodejen. Kromě klasických spotřebitelských úvěrů poskytuje Cetelem také revolvingové úvěry prostřednictvím úvěrové karty Aura, která svým držitelům umožňuje opakované čerpání peněžní rezervy, a osobní půjčky – účelové i neúčelové hotovostní půjčky na vybavení domácnosti, obnovu bydlení, koupi automobilu či menší nemovitosti.
O úspěšnosti úvěrových produktů společnosti Cetelem svědčí více než 870 000 klientů v celé České republice. Veřejnost ocenila v anketě Zlatý měšec 2005 Cetelem jako nejlepší společnost splátkového prodeje. Další informace o společnosti naleznete na internetových stránkách www.cetelem.cz, www.aurakarta.cz, www.autouver.cz, www.motouver.cz

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy