Druhé výročí založení společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř

30.05.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Za rok 2005 ČSOB Leasing pojišťovací makléř dosáhl obratu ve výši 1,35 miliardy korun

Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř, dceřiná společnost ČSOB Leasing - největší leasingové společnosti na trhu, slaví dvouleté výročí svého založení. Za tuto dobu společnost zprostředkovala pojistné přibližně ve výši 2,5 miliardy korun. Za rok 2005 ČSOB Leasing pojišťovací makléř dosáhl obratu ve výši 1,35 miliardy korun, což ji řadí mezi přední makléřské společnosti. Hlavním cílem společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř je zprostředkování všech druhů pojištění, tedy havarijního pojištění, pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla (tzv. povinné ručení), pojištění schopnosti splácet a dalších doplňkových pojištění, k finančním produktům ČSOB Leasing.

Společnost ČSOB Leasing pojišťovací makléř, s.r.o., spolupracuje s pojišťovnami: ČSOB pojišťovna (člen holdingu ČSOB), Allianz pojišťovna, Cardif Pro Vita, Česká pojišťovna, Generali Pojišťovna, Kooperativa pojišťovna, Uniqa pojišťovna a Servisní pojišťovna.
ČSOB Leasing má prostřednictvím společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř s těmito pojišťovnami uzavřenou hromadnou pojistnou smlouvu, tzn. že uzavření konkrétního pojištění je pro zákazníka rychlé, komfortní a pojistné za havarijní pojištění, příp. strojní pojištění (dle charakteru předmětu financování) i povinné ručení je zahrnuto do splátek leasingové nebo úvěrové smlouvy a umožňuje tak měsíční splátky pojistného. Toto zákazníkovi šetří časovou hodnotu peněz, ale i veškeré starosti, které by měl se sjednáním a  s placením jím sjednané samostatné pojistky.

„ČSOB Leasing nabízí ke svým finančním produktům možnost výběru komplexního pojištění vozidla nebo stroje a zařízení. Prostřednictvím společnosti ČSOB Leasing může zákazník získat velmi výhodné sazby pojištění, rozšířené pojistné krytí a další bonusy,“ řekl jednatel společnosti ČSOB Leasing pojišťovací makléř Jan Starý. „Stane-li se zákazníkovi pojistná událost, má ČSOB Leasing s pojišťovnami nastaveny tzv. standardy v likvidaci pojistných událostí, které výrazně urychlují a usnadňují likvidaci pojistných událostí. Jde o stanovení závazných termínů, např. při prohlídce vozu likvidátorem pojišťovny, termínu výplaty pojistného plnění, stanovení ceny vraku a dalších. Vyřízení pojistné události je tak citelně rychlejší, než kdyby měl zákazník uzavřenu pojistnou smlouvu samostatně,“ doplnil Jan Starý.

ČSOB Leasing ve spolupráci s ČSOB Leasing pojišťovacím makléřem nabízí zákazníkům také možnost pojištění po řádném ukončení smlouvy se zachováním stejně výhodných pojistných sazeb, jako v průběhu leasingové nebo úvěrové smlouvy. Zákazník před skončením smlouvy obdrží konkrétní nabídku pojištění na svůj vůz a pokud se rozhodne ji využít, ČSOB Leasing vypracuje a připraví pojistnou smlouvu. Tato služba je pro zákazníky bezplatná a zajišťuje možnost kontinuálního pojištění bez nutnosti přistavit pojišťovně vůz.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy