Povinné ručení či havarijní pojištění KASKO online

02.06.2006 | , UNIQA pojišťovna, a.s.
Tiskové zprávy


V rámci tohoto způsobu pojištění jsou UNIQA pojišťovnou nabízeny velmi zajímavé slevy

Na jaře letošního roku připravila UNIQA pojišťovna pro privátní klientelu novou internetovou aplikaci pojištění vozidel. Klient si může uzavřít havarijní pojištění KASKO i pojištění odpovědnosti z provozu vozidla, tzv. povinné ručení. Součástí nabídky jsou
samozřejmě i doplňková pojištění sedadel, skel atd.

Aby zájemce o pojištění mohl nenáročným způsobem toto pojištění sám realizovat, je v aplikaci přednastaveno několik variant pojištění s možností je jakkoli upravovat podle vlastní potřeby. Samozřejmostí je u všech položek zobrazení nápovědy a upozornění na  možnost kdykoliv při nesnázích kontaktovat UNIQA pojišťovnu, a to jak prostřednictvím bezplatné linky UNIQA, tak zasláním kontaktu na obchodní službu.

Aplikace je uživatelsky jednoduchá - zájemce si vybere kategorii svého vozidla, vyplní další potřebné údaje a po několika kliknutích se mu již zobrazí základní cenová nabídka.

V případě akceptace této nabídky stačí doplnit několik nezbytných údajů a pojištění uzavřít.
V případě realizace pojištění KASKO či SKLA je pochopitelně nezbytná prohlídka vozidla, přičemž klient může využít více než 500 smluvních pracovišť na celém území ČR. Prohlídka je pro klienta bezplatná.

V rámci tohoto způsobu pojištění jsou UNIQA pojišťovnou nabízeny velmi zajímavé slevy.

Tento moderní způsob se stává v současné době stále vyhledávanější formou uzavírání pojistné smlouvy. Vše je jednoduché, pohodlné a rychlé.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy