Penzijní fond České pojišťovny zabodoval v anketě Nejlepší banka 2006

05.06.2006 | , PFČP
Tiskové zprávy


Penzijní fond České pojišťovny (PFČP) získal druhé místo v kategorii Penzijní fondy v rámci soutěže Nejlepší banka 2006.

Anketa o nejlepší banku se pod hlavičkou Osobních financí vyhlašovala letos poprvé a bylo hodnoceno osm kategorií finančních institucí a služeb.
 „Skvělého ocenění v nové anketě Osobních financí si velmi vážíme. Těší nás zejména, že se jedná o úspěch v soutěži založené na hlasování široké veřejnosti. Stříbrná pozice pro nás neznamená pouze ohodnocení profesionálního přístupu ke klientům, ale stává se současně hnacím motorem pro další zkvalitňování poskytovaných služeb,“ uvedl Pavel Němec, výkonný ředitel pro obchod a marketing PFČP. Podle slov Pavla Němce bude Penzijní fond České pojišťovny bojovat v příštím roce o příčku nejvyšší.
V rámci mezinárodní finanční skupiny PPF dominovala Česká pojišťovna svým prvenstvím v kategorii pojišťoven. Vynikajícího výsledku dosáhla rovněž sesterská společnost PFČP eBanka, která v kategorii internetového bankovnictví obsadila první místo a v kategorii bank navíc i stříbrnou pozici.
Časopis Osobní finance ve spolupráci s internetovým serverem FinExpert.cz vyhlásil tuto soutěž letos poprvé a hned její první ročník podle organizátorů zaznamenal mimořádný ohlas veřejnosti. Do hlasování v osmi kategoriích se zapojilo celkem 5513 čtenářů.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy