Hypotékou naopak lze nyní financovat plnou cenu nemovitosti

08.06.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money Bank přichází s rozšířením možností využití své unikátní Hypotéky naopak – tedy hypotéky před výběrem nemovitosti. Klienti nyní mohou získat Hypotéku naopak až do 100 % ceny financované nemovitosti, dosud byl horní limit 85 %.  

„Rozšířením Hypotéky naopak až do 100 % ceny nemovitosti reagujeme na velký zájem klientů o takový produkt. Rozšíření nabídky se navíc kryje s nabídkou Akční hity, takže 100 % Hypotéku naopak lze získat s roční fixací 3,09 % p.a.Tato sazba je navíc garantovaná všem klientům, kteří splní podmínky pro schválení úvěru,“ řekl Michal Strcula, manažer hypoték GE Money Bank.

„Hypotéka naopak“ od GE Money Bank umožňuje klientovi nejprve získat jistotu, že má své nové bydlení jak financovat, a poté v klidu najít tu pravou nemovitost. Od schválení maximální výše úvěru GE Money Bank klientovi po celých devět měsíců rezervuje finanční zdroje. Schválení přitom trvá pouze 3 dny a stačí doložit osobní doklady a příjmy zájemců.

Informace o Hypotéce naopak na 100% ceny nemovitosti
• Lze ji použít na financování nákupu bytu, rodinného domu i rekreační chalupy (při ručení další nemovitostí lze financovat i nákup družstevního bytu)
• Úvěr od 300 tisíc Kč
• Splatnost od 5 do 30 let
• Stejně jako u všech ostatních hypoték, i u této GE Money Bank nabízí pouze garantované úrokové sazby (ty získá každý, kdo splní podmínky pro schválení úvěru)

GE Money Bank umožňuje klientům zafixovat si úrokové sazby na jeden rok, tři roky a pět let, okamžitě znát konečnou cenu a velmi snadno si vybrat hypotéku, která odpovídá jejich potřebám. GE Money Bank přistupuje ke všem klientům zcela transparentně při stanovení všech hypotečních úrokových sazeb. Sazbu banka garantuje všem klientům, kteří splní podmínky schválení úvěru.

GE Money přišla v dubnu s nabídkou hypoték „Akční hity“. V rámci této nabídky mohou klienti získat hypotéky až do výše tří milionů Kč s úrokovou sazbou pouhých 2,59 % p.a. Ta je přitom garantovaná všem klientům. Při této úrokové sazbě  činí měsíční splátka hypotéky ve výši jednoho milionu Kč jen 3999 Kč, u půlmilionové hypotéky pak 1999 Kč. Nabídka platí až do konce června tohoto roku.

Klienti mohou využít Hypotéku naopak, tedy hypotéku se schválením úvěru ještě před výběrem nemovitosti. GE Money Bank nabízí také 100% hypotéku - jde o úvěr s financováním plné ceny pořizované nemovitosti. Klientům dále GE Money Bank nabízí tzv. Doplňkový úvěr až do výše 900 000 Kč. Jedná se o neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí, který se poskytuje k hypotečnímu úvěru od GE Money Bank. Atraktivní je i tzv. americká hypotéka Grande, neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí až do výše 1,5 mil. Kč se splatností až 20 let a navíc bez poplatku za vyřízení.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy