Poštovní spořitelna výrazně rozšiřuje nabídku hypoték

12.06.2006 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


V půlce června uvádí Poštovní spořitelna nové typy hypoték. Do nabídky tak přibyly Hypotéční úvěr 85 a 100 a Hypotéka bez dokládání příjmů. Z nabídky hypoték Poštovní spořitelny si tak mohou vybrat úplně všichni. 

Od června mohou klienti využít kompletní nabídku hypotečních úvěrů Poštovní spořitelny. „Doplnění nabídky hypoték je dalším krokem v kompletaci produktové nabídky Poštovní spořitelny. Klienti teď s námi mohou financovat prakticky jakýkoli nákup nemovitosti. Zástavní hodnota může být 70 %, 85 % i 100 %,“ uvedl Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny. „Nově můžeme nabídnout hypotéku i klientům, kteří nám nechtějí sdělovat své příjmy,“ doplnil Libor Svoboda (kompletní přehled nabídky a sazeb najdete na konci dokumentu).

Poštovní spořitelna také podstatně rozšířila možnosti fixace úrokových sazeb. Vedle stávající pětileté fixace mohou klienti využít i fixaci úroků na jeden rok nebo tři roky.

V hypotékách sází Poštovní spořitelna na jednoduchost pro klienty na regiony. „Víme, že hypotéku považuje spousta klientů za komplikovaný produkt a nechce se jim do jejího vyřizování. Proto klademe maximální důraz na jednoduchost vyřízení,“ doplnil Libor Svoboda.

Svou nabídku hypoték zaměřuje Poštovní spořitelna na mimopražské regiony – právě tam totiž může být hypoteční úvěr výhodnější než regulované nebo tržní nájemné. Podle propočtů Poštovní spořitelny by městem hypoték nemusela dlouhodobě zůstat Praha.

V březnu letošního roku uvedla Poštovní spořitelna Hypoteční úvěr 70 na financování nemovitostí do výše 70 % zástavní hodnoty a americkou hypotéku. Novinky v nabídce hypoték jsou tak dalším krokem k naplnění strategie PS stát se do deseti let jedničkou na trhu pro drobnou klientelu.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy