AEC získala ocenění od AIESEC Brno

22.06.2006 | , AEC
Tiskové zprávy


AIESEC Brno při příležitosti oslavy své patnáctileté existence uděloval ocenění partnerským subjektům ve svém regionu.

Certificate of AIESEC Friendly Award obdržela také firma AEC, spol. s r.o. jako jedna z mála společností, které již zaměstnaly více než jednoho zahraničního studenta.

Studentská organizace AISEC se zabývá mimo jiné zajišťováním studentských a absolventských praxí v podnikatelském sektoru po celém světě. Firma AEC poprvé využila jejích služeb v roce 2003 a mladý Venezuelan Dario se bezmála rok zabýval marketingovými a obchodními aktivitami zaměřenými na exportní potenciál bez-pečnostních produktů AEC. Pro firemní kulturu má přítomnost cizince jednoznačně pozitivní vliv; tito mladí lidé přinášejí do českého prostředí nový energetický náboj, kreativitu, pochopení jiných kultur pro ostatní zaměstnance a v neposlední řadě dávají příležitost ke komunikaci v cizím jazyce.
Proto vedení firmy brzy po skončení této stáže zahájilo jednání o dalším stážistovi. Vzhledem k jednodušší proceduře byli preferováni studenti z Evropy, takže v létě 2005 přijela do Brna Amélia Sokolowska z Polska. Její působení v AEC je natolik úspěšné, že se již dohodla na změně na prodloužení pobytu a změně smlouvy na běžný zaměstnanecký poměr. Její hlavní pracovní náplní je komunikace se zahraničními partnery a podpora prodeje produktů TrustPort® Phoenix Rebel v zahraničí. Své schopnosti projevila mimo jiné na květnové Partnerské konferenci AEC v Praze za účasti zástupců z Egypta, Maďarska, Velké Británie, Polska, Rakouska, Nového Zélandu a Řecka.

 

AEC Data Security Company je tradičním českým výrobcem a poskytovatelem řešení a služeb pro bezpečnost dat a antivirovou ochranu. AEC je dodavatelem antivirových a bezpečnostních řešení TrustPort® a dalších produktů světově známých společností. V nabídce AEC najdete vlastní řešení antivirové a antispamové ochrany TrustPort® Phoenix Rebel, certifikační autority, elektronické podatelny, PKI a další. Komplexní portfolio je doplněno službami v oblasti bezpečnosti (penetrační testy, bezpečnostní audity a politiky, poradenství).

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy