Kateřina Bednářová v čele externí komunikace ČSOB

22.06.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


Novou tiskovou mluvčí značky ČSOB se stala Kateřina Bednářová

Novou tiskovou mluvčí značky ČSOB se stala Kateřina Bednářová, která od 15. června 2006 nastoupila do banky na pozici Manažera pro externí komunikaci. V ČSOB povede media relations a P.R. pro „modrou značku“ -  ČSOB. Kateřina Bednářová bude podřízena Milanu Tománkovi, který je jako výkonný ředitel Externí komunikace a vztahů k investorům zodpovědný za externí komunikaci ve Skupině ČSOB.

„Mým cílem je rozvíjet komunikaci ČSOB tak, aby pomáhala budovat image banky jako lídra v oblasti  finančních služeb, jako banky specializované na poradenství a osobní finanční plánování,“ uvedla k nástupu do funkce Kateřina Bednářová.

Kateřina Bednářová působí v oblasti mediální komunikace a PR od roku 1997. Od roku 2002 pracovala pro společnosti skupiny RWE v České republice, kde nejprve působila jako tisková mluvčí Středočeské plynárenské a následně v tiskovém oddělení RWE Transgas. Je absolventkou fakulty mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze a hovoří plynně anglicky, německy a částečně rusky.

Pavel Hejzlar, dosavadní manažer externí komunikace ČSOB, přešel na pozici manažera obchodního segmentu malých a středních podniků v Poštovní spořitelně ze Skupiny ČSOB.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy