Hypotéky ČSOB čekají poplatkové prázdniny, zdarma bude jejich zpracování

30.06.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


S ČSOB mohou nyní zájemci o nové bydlení ušetřit až 25 tisíc korun. Banka totiž připravila speciální nabídku na hypotéky, které jsou nyní dostupné bez poplatku za zpracování úvěru

Místo zrušeného poplatku je možné si pořídit třeba další vestavěné spotřebiče, každému díky této akční nabídce zůstane více peněz na realizaci jeho snů o vlastním bydlení, naznačuje výhody Martin Jarolím, ředitel retailového bankovnictví.

Akční nabídka se vztahuje na všechny ČSOB Hypotéky. Podmínkou slevy je sjednání pětileté fixace úrokové sazby a vyřízení obou standardně nabízených slev, a to za zasílání platu do ČSOB a uzavření dvou ze tří pojištění k hypotéce. Klient má na výběr mezi pojištěním nemovitosti, domácností a úvěru. Žadatel tak navíc získá slevu ve výši 0,25 % z úrokové sazby.

Poplatkové prázdniny platí až do 15. srpna 2006.

K 31. březnu 2006 činil objem poskytnutých úvěrů na bydlení ve Skupině ČSOB 94 miliard korun, což představuje meziroční růst o 24,9 miliardy korun.  „Zájem o hypoteční produkty stále roste a připravená pobídka tento trend ještě určitě posílí,“ doplňuje Jarolím. 

Zajímavé a inovativní produkty nepřilákaly jen veřejnost, ale také odborníky ve Finanční akademii při hodnocení produktů v soutěži Zlatá koruna. V kategorii Hypotéky získala ČSOB Hypotéka 2 v 1 druhé místo a ČSOB Hypotéka bez dokládání příjmů obsadila třetí příčku. Navíc ČSOB Půjčka na lepší bydlení získala Zlatou korunu, když vyhrála v kategorii Úvěry. „U hypotečních produktů máme například připravenu třicetidenní garanci úrokové sazby, kterou pro zájemce dodržíme, i když se sazby na trhu pohnou vzhůru. Vítám, že podobné přednosti dokáží ocenit naši klienti i odborníci,“ komentuje výsledky Jarolím.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy