ČSOB opět generálním partnerem Letní filmové školy v Uherském Hradišti

21.07.2006 | , ČSOB
Tiskové zprávy


ČSOB je letos opět generálním partnerem filmového festivalu Letní filmová škola, který začíná v  Uherském Hradišti už tuto sobotu 22. července 2006.

Banka tuto originální  filmovou událost podpoří už potřetí za sebou, čímž potvrzuje svůj zájem o rozvoj filmové tvorby a její propagaci v České republice.

„Jsme patřičně hrdí, že se můžeme podílet na podpoře takto u nás ojedinělé kulturní akce, jakou festival v Uherském Hradišti bezesporu je. Letní filmová škola je jedinečnou příležitostí pro setkávání mladých a nadějných filmových tvůrců, kteří se zde mohou navzájem učit novým vědomostem či přístupům k filmové práci. Také náš slogan, „Pro bohatší život“, vypovídá o našem úsilí nabízet klientům nové přístupy“,  uvedl Pavel Kavánek, generální ředitel ČSOB a doplnil: „Chceme, aby klientům díky našim řešením zbyl dostatečný čas a energie na činnosti, které jsou v životě podstatné – například na kulturní zážitky.“

ČSOB podporuje vedle Letní filmové školy v Uherském Hradišti i řadu dalších filmových událostí. Mezi nejvýznamnější patří Filmový festival Zlín, Febiofest, mezinárodní filmový festival o životním prostředí EKOFILM v Českém Krumlově a udílení cen České filmové akademie – Český lev.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy