Díky kreditní kartě HYPO stavební spořitelny můžete mít roční vedení účtu stavebního spoření zdarma

01.09.2006 | , HVB Bank
Tiskové zprávy


Novou mezinárodní kreditní kartu s předschváleným úvěrovým limitem až 30 tisíc korun, zvýhodněnou úrokovou sazbou, vydáním a vedením na první rok zdarma vydává HVB Bank.

Pokud si klient kartu aktivuje a první tři transakce provede do 30. listopadu 2006 má navíc možnost využít vedení účtu stavebního spoření zdarma.

Mezi výhody kreditní karty HYPO stavební spořitelny patří 45denní bezúročné období, předschválený úvěrový limit až 30 tisíc korun bez nutnosti doložení příjmu pro stávající klienty HYPO stavební spořitelny a limit až 20 tisíc korun pro nové klienty HYPO stavební spořitelny.

HVB Bank si neúčtuje žádný poplatek za vydání karty, žádný měsíční poplatek za vedení karetního účtu a za zaslání výpisu ani roční poplatek za vedení v prvním roce. Pokud přesáhne celkový obrat na kartě částku 35 tisíc korun za rok, banka si neúčtuje poplatky za vedení ani v dalších letech. Karta navíc nabízí zvýhodněnou úrokovou sazbu 1,58 % měsíčně.

Pokud si klient kartu aktivuje a první tři transakce provede do 30. listopadu 2006 má navíc možnost využít vedení účtu stavebního spoření zdarma.

Podmínkou pro vydání karty je bankovní účet založený u libovolné banky, minimální čistý příjem 9 500 korun. Více informací o kartě je možné nalézt na www.kreditni-karty.cz nebo se dovědět na infolince 800144441.

HVB_karta_HYPO.jpg

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy