VOLKSBANK CZ zřídí bankshopy ve všech kauflandech

11.09.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ rozšiřuje své prodejní kanály. V září podepsala smlouvu s obchodním řetězcem Kaufland a otevře bankshopy pod značkou VolksbankShop ve všech jeho zastoupeních v České republice. Cílem je především akvizice nových privátních klientů.

„V každém Kauflandu, kterých je nyní v České republice šedesát osm, otevřeme v horizontu tří let jeden VolksbankShop. Chceme být tam, kde lidé řeší své každodenní potřeby a nabídnout jim tak pohodlný a dosažitelný servis bankovních služeb,“ říká Andreas Vögerl, vedoucí odboru Retail Volksbank CZ.

VolksbankShop nabídne vybrané produkty „pro každý den":
- produktový balíček Aktiv konto obsahující běžný účet, platební kartu, kontokorentní úvěr a internetové bankovnictví
- spotřebitelský úvěr od 15.000 Kč do 100.000 Kč; hotovostní půjčky budou poskytovány až do výše 50.000 Kč
- cestovní a úrazové pojištění od Victoria-Volksbanken pojišťovny
- penzijní připojištění od společnosti Winterthur
- stavební spoření Českomoravské stavební spořitelny

Zřízení i vedení Aktiv konta bude zcela ZDARMA; bezplatné vedení konta bude Volksbank klientům garantovat již ve smlouvě.

„Věříme, že o tyto produkty bude zájem. Samozřejmě jsme připraveni pružně reagovat i na další potřeby klientů,“ komentuje Andreas Vögerl. V případě, že klient požádá o službu, kterou nelze na místě vyřídit, zodpovědný pracovník bankshopu požadavek odešle na nejbližší pobočku a ta jej obratem vyřídí. „Přímým kontaktním místem bude pro klienta i nadále VolksbankShop,“ upřesnil princip obsluhy klienta Vögerl. 

Z důvodu bezpečnosti nebudou nová prodejní místa Volksbank CZ provádět žádné pokladní operace. V případě vyplácení úvěru provede zodpovědný pracovník výběr hotovosti z bankomatu, kterým budou vybaveny všechny VolksbankShopy.

VolksbankShop bude prodejním místem banky se dvěma zaměstnanci. Bude se jednat o „open space“ pracoviště o 35 m2, které bude součástí supermarketu. VolksbankShopy budou otevřeny 7 dní v týdnu, v pracovní dny a v sobotu od 8 do 19 hodin, v neděli v čase od 8 do 13.30 hodin. Bankomaty a Infoterminály pro tisk výpisů z účtu budou k dispozici po celou otevírací dobu Kauflandu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy