Česká spořitelna otevře pobočku na Vysoké škole ekonomické v Praze

11.09.2006 | , Česká spořitelna
Tiskové zprávy


Česká spořitelna, a. s. a Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE) dnes slavnostně uzavřely rámcovou smlouvu o dlouhodobé spolupráci.

Smluvní strany se dohodly na co nejširší spolupráci ve všech oblastech společného zájmu. V rámci této spolupráce se mimo jiné připravuje i otevření nové pobočky České spořitelny přímo v prostorách Vysoké školy ekonomické. Pobočka by měla být otevřena do konce roku 2006.
Česká spořitelna je generálním partnerem VŠE v Praze již od roku 2002. Dnešní dohodou spolupráce výrazně posílí. Česká spořitelna bude mimo jiné pomáhat studentům při uplatňování na trhu práce, zvyšovat jejich praktické dovednosti s využitím případových studií a programu odborných stáží, oceňovat kvalitní studentské práce a finančně podporovat tisk vybraných odborných publikací vydávaných VŠE v Praze. Zaměří se také na podporu kariérního růstu talentovaných mladých pedagogů a vědeckých pracovníků.
Nová pobočka, která bude otevřena v prostorách VŠE, bude pobočkou s plným rozsahem produktů a služeb ČS s tím, že bude svým interiérem, uspořádáním a vybavením postavena tak, aby odpovídala vkusu
a potřebám mladých klientů.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy