ČMSS směřuje k rekordním ročním obchodním výsledkům

12.09.2006 | , ČMSS
Tiskové zprávy


Vynikající obchodní výsledky eviduje Českomoravská stavební spořitelna za měsíc srpen i za celých osm měsíců roku 2006.Pozitivní bilanci zaznamenává v úvěrovém obchodu, v nových smlouvách o stavebním spoření, ale i v penzijním připojištění a podílových fondech, jejichž prodej zprostředkovává.

  • Úvěrový obchod za měsíc srpen dosáhl objemu 2,3 miliardy korun a za osm měsíců roku 2006 již 15,4 miliardy korun
    Proti předchozímu měsíci představuje srpnový objem úvěrů nárůst o 370 milionů korun, v meziročním srovnání pak nárůst o 16,1 procenta. „Obchodní výkon naší spořitelny v srpnu navázal na výborné výsledky v předchozích měsících a potvrzuje, že ČMSS i letos míří za novým ročním rekordem,“ komentuje dosavadní bilanci marketingový ředitel ČMSS Rostislav Trávníček.

 

  • Počet nových smluv o stavebním spoření včetně zvýšení cílové částky překročil za osm měsíců roku 2006 hranici 187 tisíc
    Meziroční srovnání počtu uzavřených smluv dokumentuje nárůst o 14,3 procenta. „Podstatnou skutečností je, že ještě větší nárůsty evidujeme u celkové cílové částky uzavřených smluv, neboť právě jejich objem vypovídá nejlépe o investiční připravenosti našich klientů,“ zdůrazňuje Rostislav Trávníček. Celková cílová částka za osm měsíců roku 2006 dosáhla 47,9 miliardy korun, což v meziročním srovnání představuje nárůst o 22,5 procenta.

 

  • Jedinečné výsledky zdobí bilanci ČMSS také v penzijním připojištění a v podílových fondech
    Během osmi měsíců tohoto roku zprostředkovali finanční poradci ČMSS uzavření téměř 49 tisíc smluv o penzijním připojištění ČSOB. V meziročním srovnání tímto výsledkem dosáhli nárůstu o 17,4 procenta.


Celková částka investovaná do podílových fondů, jejichž prodej zprostředkovává obchodní síť ČMSS, dosáhla za osm měsíců tohoto roku 1,8 miliardy korun. V meziročním srovnání to reprezentuje nárůst o 113 procent. „Již za osm měsíců dosáhla ČMSS výsledku jako vloni za celý rok,“ dodává Rostislav Trávníček.

ČMSS je dlouhodobě nejvyhledávanější stavební spořitelnou a největším poskytovatelem úvěrů na bydlení. Nabídku ČMSS tvoří ucelený, věcně provázaný produktový balíček, který přináší klientům možnosti komplexního řešení jejich potřeb. Zahrnuje výhodné spoření, výhodné úvěry na bydlení včetně pojištění úvěru, zajištění na stáří penzijním připojištěním i výhodné investice do podílových fondů. Jednička v bydlení a ve finanční jistotě.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy