ČSOB Leasing se účastní MSV v Brně

21.09.2006 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


Řada návštěvníků 48. Mezinárodního strojírenského veletrhu stojí před otázkou, za jakých podmínek stroj či zařízení pořídit. Častou volbou financování nových strojních investic je leasing.

ČSOB Leasing nabízí zákazníkům rychlé a výhodné financování obráběcích a tvářecích strojů, dalších výrobních zařízení i manipulační techniky prostřednictvím finančního nebo operativního leasingu.

Nejoblíbenějším nástrojem financování strojů a zařízení je trvale leasing. Dle údajů České leasingové a finanční asociace meziročně vzrostl objem leasingu strojů a zařízení o 38 procent. „Vzrůstající obliba leasingu strojů a zařízení je znatelná. Naše společnost zaznamenala u této komodity meziroční nárůst obratu o 32 procent a jako lídr celého leasingového trhu táhne jeho výrazný růst. Přibližně každý čtvrtý stroj pořízený českými podniky na leasing je financován naší společností,“ řekl generální ředitel ČSOB Leasing Karel Bouček.

Na Mezinárodním strojírenském veletrhu se letos prezentuje 2100 vystavovatelů ze 32 zemí včetně nejvýznamnějších českých výrobců a importérů z oblasti strojírenství. ČSOB Leasing dlouhodobě spolupracuje se všemi významnými dodavateli strojů a zařízení. Výsledkem této spolupráce je pružnější administrativní vyřízení zákaznické smlouvy s minimem požadovaných dokladů a řada obchodních akcí, jako je nulové navýšení, sleva z pořizovací ceny a další. Jako dobrý příklad lze uvést značkové financování finských traktorů Valtra Finance s nulovým navýšením leasingu a dobou splácení až na 5 let. Tento produkt získal ocenění v letošním ročníku soutěže Zlatá koruna.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy