GE Money vychází vstříc klientům a ruší některé poplatky u kreditní karty MoneyCard

27.09.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


GE Money učinila další významný krok ke zpřístupnění kreditní karty MoneyCard svým klientům. Ti od října nebudou platit žádný poplatek za zrušení karty, dále za vrácení přeplatku a za neoprávněnou reklamaci.

MoneyCard nabízí zákazníkům jedny z nejnižších nákladů na správu kreditní karty v České republice, v roce 2005 se na tuzemském trhu stala druhou nejrozšířenější kreditní kartou.

GE Money od letošního října ruší několik poplatků spojených s užíváním kreditní karty MoneyCard. Zákazníci tak v případě jejího zrušení, vrácení přeplatku a neoprávněné reklamace nezaplatí ani korunu.

Kreditní karta MoneyCard umožňuje klientovi využít až 50 denního bezúročného období. Pokud v tomto období splatí čerpané prostředky, nejsou mu účtovány žádné úroky ani poplatky. Její držitel neplatí v prvním roce užívání karty roční či měsíční poplatek ani poplatek za zasílání výpisu. Fakticky to znamená, že má za splnění těchto podmínek půjčené peníze zdarma. Při aktivním využívání a ročním obratu minimálně 48 000 korun je karta zdarma i na další rok. Měsíční úroková sazba MoneyCard činí pouze 1,65 % a je jednou z nejnižších na trhu. Vztahuje se i na výběry z bankomatů GE Money.

„Kreditní karta MoneyCard je jedním z hlavních tahounů boomu kreditních karet v České republice. Ty se stále více  z úvěrového produktu mění na platební nástroj pro běžné nákupy. Zrušením poplatků jsme udělali další významný krok, abychom tento trend podpořili,“ uvedl předseda představenstva a generální ředitel společnosti GE Money Multiservis Charlie Coode.

V roce 2005 se MoneyCard stala druhou nejrozšířenější kreditní kartou v ČR. K 31. srpnu 2006 ji aktivně využívalo téměř 172 000 klientů. Díky široké distribuční síti poskytla společnost GE Money v roce 2005 svým klientům největší počet kreditních karet na českém trhu.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy